EcoMoto 930×122

bani

Așa ceva mai rar: O fată a furat banii părinților și a pus $ falși în loc!

Așa ceva mai rar: O fată a furat banii părinților și a pus $ falși în loc!

Citiți și: Ajutor nesperat pentru firme și PFA-uri!

O tânără de 24 de ani s-a trezit cu autoritățile la ușă.

Aceasta este acuzată că a furat de la domiciliul părinților o sumă de bani și a înlocuit-o cu bani falși.

Citiți și: Premieră: Se dau noi vouchere pentru acești români!

Tânăra s-a ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune, falsificarea de monede și punerea în circulație de valori falsificate.

,,Din cercetări s-a stabilit că, în cursul anului 2023, tânăra de 24 de ani ar fi sustras de la domiciliul părinților săi o sumă de bani, în valută, înlocuind-o cu bancnote contrafăcute.

Ulterior, persoana vătămată, fără vinovăție, ar fi încercat să convertească în lei o parte din suma de bani deținută în valută.

Pentru administrarea de probatoriu, la data de 24 aprilie 2024, în baza unui mandat de percheziție emis de instanța competentă, la locuința celei în cauză, din municipiul București, a fost efectuată o percheziție domiciliară, unde au fost descoperite și ridicate un telefon mobil, două laptopuri și 75 de bancnote susceptibile a fi falsificate (însumând valoarea de 3.750 de dolari).”, transmite Poliția Argeș.

Așa ceva mai rar: O fată a furat banii părinților și a pus $ falși în loc!

În cursul zilei de ieri, tânăra a fost reținută preventiv, pentru 24 de ore.

Urmează ca în cursul zilei de astăzi, 25 aprilie, să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Foto principal: Descriptiv

Foto articol: IPJ Argeș

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3