930×122 CAPRA 5

furt

Ăsta da tupeu! A furat mașina Poliției, apoi s-a dat drept agent rutier

Un tânăr de 23 de ani a dat dovadă de un tupeu incredibil. Acesta a furat o autospecială de Poliție, apoi s-a dat drept agent rutier în trafic.

Citiți și: Argeș: Copilă jefuită într-un magazin, în plină zi

S-a întâmplat în Sibiu. Acțiunea a avut loc azi noapte.

Potrivit Agerpres, în cursul aceleiași nopți, înainte să fure mașina Poliției, tânărul fusese prins de poliţişti la volanul unei maşini neînmatriculate, pe care a condus-o în stare de ebrietate.

Citiți și: Imagini video incredibile! Ce a făcut când a trecut pe lângă mașina de Poliție

Bărbatul a fost chiar însoțit la o unitate medicală, unde i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, apoi a fost condus la sediul Biroului Rutier Sibiu, pentru întocmirea documentelor, în vederea efectuării de cercetări penale, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere sub influenţa alcoolului şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

Mai târziu, cel mai probabil la plecare, acesta a furat autospeciala de Poliție. Potrivit sursei citate, mașina ar fi fost sustrasă din faţa Biroului Rutier Sibiu.

Bărbatul a fost ”pârât” la 112 de un șofer pe care l-a oprit în trafic.

În jurul orei 02.55, un cetățean a sunat la 112 sesizând faptul că un tânăr îmbrăcat în civil a coborât dintr-o autospecială de Poliție și i-a cerut permisul de conducere.

Tânărul a fost prins în cele din urmă și reținut.

Foto: arhivă ePitești.ro/descriptiv

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90