NOR CURIER 930X122

fc arges

Astăzi, FC Argeș-UTA. Suporterii alb-violeți revin în tribune, după o pauză de mai bine de un an

Astăzi, echipa alb-violeților încearcă să obţină prima victorie din noul sezon competiţional!

Citiți și: Se încinge atmosfera la Pitești Arena!

În această seară, 23 iulie, de la ora 18.30, FC Arges va întâlni pe teren propriu pe UTA Arad.

În legătură cu meciul din această seară, Andrei Prepeliță, antrenorul FC Argeș a declarat că alb-violeții vor da totul pe teren pentru a obține victoria.

Citiți și: Eveniment de excepție la Pitești Arena!

Vom avea un meci greu, dar sperăm să facem lucrurile așa cum trebuie și să câștigăm. Este primul meci din noul sezon pe care-l desfășurăm pe propriul teren, coincide și cu revenirea spectatorilor pe stadion. Ne dorim o victorie, facem totul pentru a o obține, am pregătit meciul în cele mai mici detalii”, a declarat Andrei Prepeliță, antrenor FC Argeș, potrivit gsp.ro.

Pentru suporterii alb-violeţi este primul meci în care au acces pe stadion, după ce, timp de un an şi jumătate, partidele s-au jucat cu porţile închise, din cauza pandemiei de COVID-19.

Conform noului protocol de desfășurare a competițiilor de fotbal, emis de Federația Română de Fotbal, actualizat pe 14 iulie 2021, la meciuri pot asista spectatori ocupând până la 50% din capacitatea stadionului.

De asemenea, astăzi, 23 iulie, începând cu ora 14.00, în parcarea din fața Stadionului „Nicolae Dobrin” va funcționa, pentru suporteri, și un punct de testare COVID-19, acreditat.

Reamintim că, pe stadioanele din România au acces următoarele categorii:

– Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.

– Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.

– Persoanele care certifică faptul că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-COV-2.

Documentele medicale care atestă apartenența spectatorilor la una din cele trei categorii de mai sus vor fi prezentate la stadion împreună cu biletul de acces.

Foto: descriptiv

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90