930×122 CAPRA 5

cazier judiciar online

Atenție de unde vă eliberați cazierul judiciar! Un site cere 500 de lei taxe

Românii care doresc să își obțină cazierul judiciar online o pot face oricând, în mod gratuit, pe platforma Ghiseul.ro.

Citiți și: Noua metodă de obținere a cazierului judiciar!

Cu toate acestea, în mediul online există și un site privat care cere 500 de lei taxe pentru un astfel de document, atrage atenția ministrul Digitalizării, Sebastian Burduja.

Deși nu este nimic ilegal în această ”afacere”, românii trebuie să fie atenți la acest aspect. Dacă vor să-și elibereze acest document în mod gratuit, atunci trebuie să apeleze doar la Ghiseul.ro

Nişte băieţi foarte creativi făcuseră un site, nimic ilegal, iau un fel de procură, se duc, bat la ghişeu şi scot ei cazierul şi ţi-l trimit. Când cauţi pe motoarele de căutare cazier judiciar online, băieţii ăştia sunt primul link şi costă 300-500 de lei să ţi-l eliberezi.

Drept pentru care reacţia la procesul nostru de digitalizare a cazierului care repet, e gratuit, este…«cum e digital cazierul că mă costă bani».

Oamenii intrau pe acel site care e privat şi aveau impresia că acela este cazierul judiciar online”, a declarat Sebastian Burduja, la Prima News, potrivit digi24.ro

Sursă foto principal: impact.ro

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3