EcoMoto 930×122

furt

Atenție! Furt masiv într-o parcare din Argeș

Atenție! Furt masiv într-o parcare din Argeș

Citiți și: Dilema șoferilor: cine te amendează în parcarea mall-ului sau supermaket-ului

Trei indivizi au fost reținuți în cursul zilei de ieri sub acuzația de furt calificat și complicitate la furt calificat.

Din cercetări s-a stabilit că, în perioada 22-24 martie a.c., bărbații de 22, respectiv 47 de ani, ar fi sustras componente de pe un cap-tractor.

Citiți și: Exclusiv. Investitorii Argeș Mall au venit cu elicopterul „în control”!

Vehiculul se afla parcat într-o alveolă, pe DN 7 – Valea Ursului.

,,În ziua de 15 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și complicitate la furt calificat și au identificat și reținut trei bărbați, de 34, respectiv 47 de ani, din Bascov și de 22 de ani, din comuna Galicea, județul Vâlcea.

Pentru administrarea probatoriului, la data de 15 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov, cu sprijinul specialiștilor din cadrul Serviciului Criminalistic Argeș și luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș, au efectuat o percheziție domiciliară la locuința bărbatului de 34 de ani, din Bascov, ocazie cu care au fost identificate și ridicate bunurile sustrase.”, transmite Poliția Argeș.

Atenție! Furt masiv într-o parcare din Argeș

Ulterior, au fost puse în executare trei mandate de aducere, cei trei bărbați fiind conduși la sediul poliției, pentru audieri.

După administrarea probatoriului, aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

În cursul zilei de astăzi, 16 aprilie a.c., cei trei sunt prezentați în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto: Descriptiv/observatorulph.ro

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3