New Profesional Consult 930 x 122

autostrada bucuresti-pitesti

ATENȚIE! INFOTRAFIC DE ULTIMĂ ORĂ. POLIȚIA INFORMEAZĂ

Atenție! Infotrafic de ultimă oră. Poliția informează. La această oră, pe autostrada A1 pe sensul Bucureşti-Piteşti circulaţia rutieră este restricţionată pe a doua bandă pe tronsonul kilometric 10-20 (de la ieşirea din Capitală către Ciorogârla, judeţul Ilfov).

Citiți și: Poliția caută să angajeze din sursă externă!

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române precizează că circulația este restricționată pentru trasarea marcajelor rutiere.

Lucările ar urma să se încheie în jurul orei 18:30.

Citiți și: Oficial! Se întâmplă ceva pe Autostrada A1!

”Pentru reducerea riscului de implicare în evenimente rutiere, conducătorii auto care se deplasează pe acest tronson al autostrăzii sunt sfătuiţi să adapteze viteza la condiţiile de drum, să se asigure în mod corespunzător înainte de schimbarea benzii de circulaţie şi să semnalizeze din timp această intenţie.”, transmite sursa citată. (Foto: descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA