NOR CURIER 930X122

furt

ATENȚIE LA CINE VĂ BATE LA UȘĂ! CE A PĂȚIT UN PITEȘTEAN ÎN PROPRIA LUI CASĂ

Atenție la cine vă bate la ușă! Poliţiştii Secţiei 3 din Pitești au continuat ancheta într-un dosar penal de furt și au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 30 de ani și o femeie de 34 de ani, ambii din București.

Citiți și: Doi șoferi din străinătate, probleme serioase pe Autostrada A1

Pe 4 martie 2020, cei doi, sub pretextul mincinos că ar fi angajații unei societăți furnizoare de curent electric, au fost primiți în locuința sa din municipiul Pitești de un bărbat octogenar. Odată intrați în locuință, aceștia i-ar fi distras atenția și i-ar fi furat din casă 30.000 de lei.

După administrarea probatoriului, cei doi au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Citiți și: 30 de spargeri lângă Pitești, în doar câteva ore! Doi bărbați au băgat groaza în oameni

Poliția Argeș, care furnizează informația, nu precizează cartierul în care a avut loc infracțiunea. (Foto: descriptiv)

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3