EcoMoto 930×122

explozie pitesti

Atenție MARE! Cauza exploziei este des întâlnită și se poate întâmpla oricui!

Update, ora 10:40

Precizări oficiale din partea ISU Argeș cu privire la explozia produsă la blocul de locuințe din cartierul piteștean Trivale.

Citiți și: Pitești: Explozie urmată de incendiu, în Prundu – zona Metabet

Cauza exploziei fiind cel mai probabil acumularea de gaze în interiorul locuinței.

Ionuț Tunaru, purtătorul de cuvânt al ISU Argeș, transmite:

Știrea inițială, ora 08:44 – Pitești. Momente de groază! Bloc cutremurat de o explozie! „Sunt căzuți pereții”

În această dimineață, o explozie puternică s-a produs într-un bloc de locuinţe din carterul Trivale.

Deflagraţia s-a produs în interiorul unui apartament aflat la parter. Suflul exploziei a distrus complet geamurile locuinţei şi a proiectat uşa de la intrarea în bloc la câţiva metri distanţă. Totodată, mai multe apartamente au fost afectate. Subiectul pe larg, AICI – Pitești: Explozie într-un bloc din Trivale! Victimă cu arsuri, persoane evacuate!

„S-a auzit groaznic de tare bubuitura. Toate ușile s-au strâmbat”

„În jur de 3 jumătate s-a produs explozia. O fi de la centrală, am auzit că vecinul ar fi cumpărat un aragaz. Nu știu cum l-a montat, nu știe nimeni nimic, momentan. S-a auzit groaznic de tare bubuitura. Nu-mi vine să cred.

Nu știu de ce n-a luat foc, doar explozia. Până sus la etajul 1 nu se mai închid ușile. Toate s-au strâmbat. Nu știu dacă a fost afectată și structura blocului. Apartamentul unde s-a întâmplat explozia sunt căzuți pereții. Eu zic că n-a fost afectată, dar Dumnezeu știe. Este groaznic”, a declarat unul dintre locatarii blocului.

„Victima a suferit arsuri de gradul 1”

„În această dimineață, Detașamentul de Pompieri Pitești a fost solicitat pentru intervenția la un imobil, un apartament situat la parterul unui bloc cu 4 etaje. Este vorba despre o explozie neurmată de un incendiu.

În urma acestei explozii, o persoană a fost transportată de către echipajul SAJ la UPU cu arsuri de gradul 1 la membrele superioare și la față, iar o altă persoană de la etajul 4 a fost monitorizată de către echipajul SMURD, la alte persoane nefiind nevoia de intervenția echipajelor de prim ajutor. Au fost afectate mai multe apartamente în urma exploziei” – locotenent colonel Horevoiu Florin, Detașamentul de Pompieri Pitești.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • Anonim spune:

    Bine, bine, dar care e cauza? Unde naiba scrie, sau cine spune care e cauza? Fiindca nici in articol si nici in filmulete nu pomeneste nimeni ceea ce ati scris in titlu…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3