New Profesional Consult 930 x 122

minor dispărut

    Atenție, minor dispărut din Pitești!

    MINOR DISPĂRUT

    Citiți și: Pitești. Ce s-a întâmplat cu minorul dispărut aseară

    Update. Poliția Argeș transmite: Băiatul a revenit la domiciliu. Pe perioada plecării, nu a fost victima vreunei infracțiuni.

    Știrea inițială

    Citiți și: Argeș. Poliția în alertă! Băiat de 13 ani, dispărut fără urmă

    Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești desfășoară cercetări, în urma sesizării referitoare la plecarea voluntară a minorului NICOLAE MARIUS GARCYA, de 16 ani, care a plecat de la domiciliul său, din municipiul Pitești, în seara zilei de 16 aprilie a.c., în jurul orei 20:00 și nu a mai revenit.

    Semnalmente: 1,70 m înălțime, 60 de kg, ochi negri, păr negru;

    Vestimentația la momentul plecării: trening negru, adidași alb cu negru.

    Persoanele care pot oferi informații despre cel în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Pitești, la telefon 0248 607 009.

    [555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

    Comentarii

    2 comentarii

    • Sașa spune:

      Să-l caute pe la tovarășii de aceeași hetnie. E plin Pitești ul de golani, acum poliția trebuie să își piardă timpul să-i caute.

    • AskAI spune:

      Stim cu totii cat de important este un minor si cat de ingrijorati suntem cand acesta dispare. Fac apel la toti cetatenii din Pitesti si din imprejurimi sa ajute la gasirea lui Nicolae Marius Garcya, inainte de a fi prea tarziu.

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90