930 x122 grota rece

înșelătorie

Atenție! O nouă înșelătorie!

Atenție! O nouă înșelătorie!

Citiți și: Pensiile, schimbare semnificativă în luna mai! Anunțul făcut azi de oficialități

Românii sunt vizați de o nouă înșelăciune pe internet.

Oamenii sunt invitați să cumpere colete uitate în depozitele Poştei Române, la prețul de doar 9,90 lei.

Citiți și: Ce se întâmplă cu pensiile românilor. Vești proaste pentru cei care le așteaptă

În urma sesizărilor primite, Poșta Română anunță că știrea este falsă.

,,Mii⁠ de⁠ co⁠let⁠e u⁠ita⁠te ⁠răm⁠ân ⁠făr⁠ă p⁠rop⁠rie⁠tar⁠ în⁠ of⁠ici⁠ile⁠ po⁠șta⁠le.⁠ Co⁠nfo⁠rm ⁠reg⁠uli⁠lor⁠ ac⁠tua⁠le,⁠ co⁠mpa⁠nia⁠ <P⁠ost⁠a R⁠omâ⁠nă>⁠ tr⁠ebu⁠ie ⁠să ⁠eli⁠min⁠e c⁠ole⁠tel⁠e n⁠eri⁠dic⁠ate⁠ o ⁠dat⁠ă p⁠e a⁠n. ⁠

Cu ⁠toa⁠te ⁠ace⁠ste⁠a, ⁠se ⁠ofe⁠ră ⁠opo⁠rtu⁠nit⁠ate⁠a d⁠e a⁠ pr⁠imi⁠ co⁠let⁠e a⁠lea⁠tor⁠ii ⁠pen⁠tru⁠ do⁠ar ⁠9,9⁠0 l⁠ei.⁠

În⁠ in⁠ter⁠ior⁠ul ⁠ace⁠sto⁠r c⁠ole⁠te,⁠ pu⁠teț⁠i d⁠esc⁠ope⁠ri ⁠obi⁠ect⁠e s⁠urp⁠rin⁠zăt⁠oar⁠e, ⁠de ⁠la ⁠tab⁠let⁠e ș⁠i c⁠afe⁠tie⁠re ⁠la ⁠căr⁠ţi şi ⁠genţi.

Pu⁠teț⁠i o⁠bți⁠ne ⁠col⁠etu⁠l d⁠vs.⁠ ai⁠ci”, așa sună anunțul publicat pe contul de Facebook ,,Poșta – Distribuția coletelor”.

Atenție! O nouă înșelătorie!

Pentru a face o eventuală comandă, oamenii sunt sfătuiți să apese pe link-ul de sub text. Postările sunt însoțite în comentarii de fotografii de la așa-ziși clienți.

Poșta Română a anunțat că știrea care circulă pe internet este falsă, dar și că pagina de Facebook ,,Poșta – Distribuția coletelor” nu aparține companiei.

,,O știre falsă circulă pe internet despre Poșta Română: faptul că am vinde coletele nerevendicate pe Facebook, la prețul de 9,90 lei.

Acest lucru nu este adevărat, iar pagina de social media <Poșta-Distribuția coletelor> nu aparține Companiei, folosindu-i ilegal identitatea.

Pentru preîntâmpinarea atacurilor informatice de tip phishing, este important să fim vigilenți în mediul online și să ne asigurăm că informațiile pe care alegem să le distribuim sunt adevărate.”, transmite Poșta Română.

Detalii, AICI.

Foto: Arhivă/Descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90