930×122 CAPRA 5

deces

Atenție, părinți! Cu acest jeleu a murit înecată fata de 14 ani

Așa arată jeleul cu care s-a înecat copila de 14 ani din Cluj Napoca. Potrivit jurnalistului Răzvan Dan, acesta are dimensiunea unei mingi de ping pong, iar pe ambalaj nu există o limită de vârstă de la care ar putea fi consumat.

Citiți și: Sfârșit tragic! Munții au mai făcut o victimă

Reamintim faptul că adolescenta s-a înecat la școală. Creierul fetei a fost lipsit de oxigen timp de aproape jumătate de oră, până la sosirea ambulanței.

Citiți și: Breaking News! Este doliu! A murit unul dintre cei mai valoroși români

Echipajul de pe ambulanță a reușit să-i deblocheze elevei căile respiratorii, însă trecuse aproape o oră de la declanșarea dramei.

Ulterior, aceasta a fost preluată de un elicopter SMURD și transportată în stare extrem de gravă la spital. După o săptămână în care a stat în comă profundă, adolescenta a murit. Subiectul pe larg, AICI – Moarte cumplită pentru o copilă de 14 ani! S-a stins pe un pat de spital

Dacă fetei i s-ar fi aplicat corect și rapid manevra Heimlich, ea ar fi putut fi salvată, spun medicii.

Aceste jeleuri, spun oamenii din zonă, ar fi la modă printre copii. Le puteau cumpăra chiar de la magazinul de lângă școală și costau în jur de doi lei.

Ulterior au fost aruncate la gunoi. Cel puțin din magazinul de lângă școală.”, a mai scris jurnalistul Răzvan Dan pe Facebook.

Sursă foto: Facebook Răzvan Dan

555 X 222 CAPRA

Comentarii

2 comentarii

  • George spune:

    De ce nu intreaba nimeni ce facea in timpul acesta asistenta medicala sau medicul scolii? Toata presa vuieste: profesorii nu stiu/profesorii nu fac! Medicul scolii si asistenta unde erau? Ce faceau?

  • Fiecare cu ..... ..... spune:

    Interesanta cauza! Alta-i cauza
    Sistemul de stat e putred.
    La privat trebuie să ai echipa de prim ajutor!
    La STAT doar sporuri și lanțul slăbiciunilor!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3