930X122 MAIA

S.C. Salubritate 2000 S.A.

Atenție! Salubritatea, mesaj important pentru toți abonații!

Cum sortăm și depozităm corect deșeurile de ambalaje generate în această perioadă, datorită diferitelor activități specifice sărbătorilor de iarnă?

Citiți și: Pitești. Campanie de colectare a brazilor de Crăciun

Colectarea separată a deșeurilor începe din casa fiecăruia dintre noi și este primul pas spre procesul de reciclare!

Citiți și: Pitești. Anunț important de la Salubritate. ,,Am dat startul!”

Deșeurile reciclabile de tip hârtie și carton se colectează în containerul ALBASTRU – exemple: pungi din hârtie, hârtie de împachetat/ambalat, ambalaje din hârtie/carton de la alimente, cutii din carton de la încălțăminte, cutii de la detergenți/cosmetice, cofraje pentru ouă, hârtie printată, facturi, ziare, reviste, cataloage de promovare, hârtie pentru corespondentă, calendare etc.

Se colectează uscate și curate.

Deșeurile reciclabile din material de tip plastic și metal se colectează în containerul GALBEN – exemple: recipiente din plastic (PET-uri), pungi din plastic, folie de plastic folosită ca ambalaj (de exemplu, de la baxurile de apă), caserole din plastic, doze și ambalaje din aluminiu, folie de aluminiu (fără reziduuri alimentare), cutii de conserve și alte recipiente metalice, dopuri din plastic, capace din metal de la borcane etc.

Deșeurile reciclabile din material de tip sticlă se colectează în containerul VERDE – exemple: ambalaje din sticlă de la băuturi răcoritoare/alcoolice/apă, borcane din sticlă (fără capac), ambalaje din sticlă de la produsele cosmetice, ambalaje din sticlă pentru lapte/lapte bătut/iaurt, clătite în prealabil, fără urme de grăsimi, fără capace metalice etc.

Deșeurile reciclabile din hârtie/carton, plastic/metal și sticlă pot fi aduse și în centrul de colectare a deșeurilor situat în Pitești, str. Dârzu nr. 12C sau în punctul de depozitare temporară din Târgul din Vale nr. 25

Pentru orice informații suplimentare sau sesizări, adresați-vă operatorului la următoarele

contacte: tel: 0248636886, fax: 0248215308, e-mail: salubritate@gmail.com.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3