930×122 CAPRA 5

averi

Atenție! Se confiscă!

Atenție! Se confiscă!

Citiți și: O nouă instituție va putea confisca mașini!

La nivelul Ministerului Finanțelor, condus de liberalul Marcel Boloș, a fost elaborat un draft de proiect cu măsuri care nu au mai fost vehiculate până acum.

Este un document care conține mai degrabă măsuri gândite de PNL, deci nu există încă un consens în Coaliție asupra acestor puncte.

Citiți și: ILEGALITĂȚI CU LEMN DE FOC ȘI CHERESTEA

Atenție! Se confiscă!

Printre altele, există o prevedere conform căreia se confiscă până la 75% din veniturile cărora nu li se poate demonstra sursa!

Pe de altă parte, impunerea asupra acestor venituri urcă la 70%, față de 16% cât este în prezent.

Detalii, AICI .

Sursă foto: Arhivă/Descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

2 comentarii

  • Andrei spune:

    Povesti pt copii. Sa înceapă cu angajații din finanțe ,primarii și parlamentari sa vedem cum dovedesc ei banii sau ii au pe alte nume puși. Stați liniștiti ca nu fac nimic intr-o țara de hoti, corupți și lingăi doar latraturi

  • Adi spune:

    Șmecherii dau legi tot sainpovareze pe cei “mici” de rând cu un apartament sup.26-70 m2 si o mașina. SH cu o cap. pana in 2000cm3 .La noi se. măresc taxele si. Impozite ! La”aia cu case cu sup.200- 900m2 si masini de teren. limuzine ,masini scumpe. NU O SA LE SCUMPEASCĂ TAXELESI IMPOZITELE

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3