Donaris 930 x 122

intervenție poliția locală

Atenție șoferi! Zeci de amenzi și mașini ridicate în Pitești

Poliția Locală Pitești le atrage atenția șoferilor care nu se încumetă să respecte regulile de circulație.

Citiți și: Video – Pitești: Răcnete și injurii în centru. Individ la bustul gol, săltat de mascații Poliției Locale

Agenții au aplicat atât avertismente cât și amenzi.

Totodată au fost ridicate și mai multe mașini parcate/staționate neregulamentar.

„Întrucât pe strada Bibescu Vodă s-a instituit ”sens unic” de aproximativ o săptămână, polițiștii locali fac apel către șoferii ce tranzitează zona mai sus amintită să respecte semnificația indicatorului, fără a fi pasibili de sancțiune contravențională, 2 puncte amendă.

Menționăm faptul că, polițiștii locali au aplicat deocamdată avertismente, mergând pe prevenire și informare.

De asemenea, pe strada Crinului și Mihail Kogălniceanu, au fost aplicate în perioada mai sus amintită, peste 20 de sancțiuni și mai multe autoturisme ridicate, pentru parcare neregulamentară, respectiv staționare /oprire în loc nepermis.

Pentru a evita astfel de neplăceri facem apel la conducătorii auto, să respecte indicatoarele rutiere din oraș și să dea dovadă de bună conduită evitând astfel neplăcerile unei contravenții”, transmite purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Pitești, Bogdan Aristănțoiu.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90