Donaris 930 x 122

ATP Trucks Automobile

ATP Trucks a susținut prima prezentare a noului model Truston echipat cu suprastructura Stamer

MODEL FACELIFT AL CAMIONULUI TRUSTON 8X4 A PRIMIT SUPRASTRUCTURILE STAMER

Baia Mare, 21 iulie 2021 – ATP Trucks Automobile, compania producătoare de autovehicule de transport rutier și persoane din România, echipează camioanele Truston 8×4, 430 CP cu suprastructurile Stamer – bene și betoniere.

Cu o activitate de peste 25 de ani în domeniul auto, ATP Group și-a dezvoltat în ultimii ani segmentul producție auto. În 28 august 2019, ATP Trucks lansa pe piață primul model Truston 8×4, 430 CP – autobasculată și autobetonieră. În prezent, portofoliul diversificat repoziționează ATP Group ca și integrator de produse și sisteme pentru mobilitatea persoanelor și produselor.

„Cu ocazia evenimentului de inaugurare a sucursalei ATP Automotive din Pitești care începând cu data de 16 iulie a.c. funcționează la adresa din str. Depozitelor nr. 38G, cladirea C3, am adus pentru prezentare în județul Argeș primul camion Truston facelift echipat cu noua suprastructură Stamer”, a declarat dl Lucian Varga , Directorul General al ATP Trucks.

Cea mai importantă caracteristică a modelului Truston rămâne rezistenţa. Varianta 8×4 este construită pe două profile în C, 8 + 7 mm, puse unul într-altul, ceea ce crește semnificativ rezistența șasiului. Sistemul de suspensie prevede arcurile cu 11 foi pe față (25 cm) și 13 foi pe spate (30 cm). Motorul este Powered by Weichai. Weichai este Numarul 1 mondial la vânzarea de motoare comerciale diesel de peste 6 cmc.

Încă de la primul model Truston, producătorul ATP Trucks s-a orientat spre nevoile șoferului: fie că a fost vorba despre claritatea și simplitatea instrumentelor de bord, fie despre elemente de confort aduse în dotarea standard.

Pe măsură ce am avansat cu acest ambițios proiect al nostru, ne-am dat seama că putem și mai mult. Dacă pe piața de profil se practică dotarea camioanelor cu cabine simple și ieftine, iată că noi am asigurat, prin primul facelift adus camioanelor noastre, cabine moderne, de top, fără depășirea bugetelor. Noul Truston are acum o cabină complet restilizată. Oferă condiții excelente de muncă și condus dar și pentru odihnă”, a mai menționat Lucian Varga.

PROCESUL DE OPTIMIZARE A DOTĂRILOR PENTRU CAMIOANELE ATP TRUCKS INCLUDE ACUM ȘI SUPRASTRUCTURILE STAMER

„Stamer este marca sub care vom comercializa mai departe suprastructurile cu care vin echipate camioanele Truston. Fie că sunt bene sau betoniere, acestea sunt anume produse pentru camioanele noastre. Această nouă marcă extinde portofoliul ATP Group; am gândit acest nou proiect bazându-ne pe recenziile excelente primite în urma vânzării primelor autocamioane și autobasculate Truston.

Caracteristicile definitorii ale camionului Truston: robustețea, capacitatea deosebită de încărcare, rezistența sunt evident integrate și în noile suprastructuri. Noile bene au la bază designul și caracteristicile tehnice definite de inginerii ATP Trucks, este modelul anume proiectat de echipa noastră”, a precizat fondatorul ATP Group, dl Mircea Cirț.

Camioanele Truston se comercializează prin dealer-ul ATP Motors, clienţii putând accesa finanţare flexibila prin leasing. De asemenea, se oferă cel mai facil sistem trade-in: pentru constituirea avansului pentru basculanta sau betoniera TRUSTON pot fi tranzacționate atât autoturisme sau autoutilitare rulate, cât și camioane de transport sau construcții, remorci, semiremorci sau utilaje.

Punctăm și sistemul buy- back pentru autovehiculul ATP Trucks: după un an de utilizare, dealer-ul poate prelua finanțarea la nivelul de plată rămas, cu condiția ca ratele aferente primului an să fie achitate la zi. Prin preluarea bunului la nivel de rate plătite, clientul nu are pierderi sau costuri financiare. Mai mult informații despre produs se regăsesc la adresa: www.atp-trucks.com

DESPRE ATP GROUP

ATP Group activează din 1995 în domeniul auto ca furnizor de produse şi apoi servicii integrate pentru profesioniștii din lumea transporturilor. Principalele divizii ce definesc structura de business sunt acum redefinite:

ATP Automotive acoperă o mare parte din grupele de produse europene ale producătorilor de camioane, remorci, semiremorci, microbuze, autocare, autobuze, autoturisme, comercializând piese ale unor branduri de prestigiu precum: DAF, Iveco, MAN, Mercedes-Benz, Renault, Scania, Volvo, Fliegl, Bosch, ZF. Totodată, prin produsele brand propriu, ATP Automotive își întărește poziția pe piața de profil activând prin 22 de sucursale la nivel național, dar și pe plan extern, în Ungaria și Bulgaria.

ATP Motors oferă o largă paletă de servicii de tip consultanță în vederea achiziționării de autovehicule noi și rulate, mentenanță și reparații auto. ATP Motors este dealer autorizat Mercedes-Benz, Mazda, Opel, Suzuki, Hisun, ATP Trucks, Ford Trucks, ZF Service. Cele mai noi produse derulate prin dealership, vânzare și mentenanță, sunt utilajele și stațiile de betoane Hefton, Powered by Shantui.

ATP Trucks Automobile este producătorul românesc pentru autovehicule de transport rutier şi persoane. În 2019, strategia de inovare demarată o dată cu producția primelor produse ale ATP Trucks – autobasculanta și autobetoniera Truston, a condus la consolidarea poziţiei ATP Group pe piaţa auto din România. În contextul noilor parteneriate și oportunităților de afaceri, în luna mai 2021 ATP Trucks a lansat primul autobuz electric produs în România, cu omologare europeană: ATP Bus e-UpCity.

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • argesmizeriepsdistacomunista spune:

    comunistii au doar munca in cap, investitii in educatie nu … ne miram de ce suntem o tara asa saraca….

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90