Donaris 930 x 122

Accident Mărăcineni

Exclusiv – Au apărut imaginile cu accidentul mortal de la Mărăcineni!

Video: Accident mortal – în Mărăcineni! Victima este un pieton!

Citiți și: Mașină răsturnată lângă Mioveni!

Exclusiv – Au apărut imaginile cu accidentul mortal de la Mărăcineni! 

Video – șocant ! Atenție, imagini cu puternic impact emoțional, nerecomandate minorilor.

Citiți și: Eveniment grav, lângă Lukoil! A intrat în gard și în țeava de gaze. Mașina e praf!

 

 

UPDATE ORA 23:18, IPJ Argeș transmite:

„Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că un bărbat de 44 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității Mărăcineni, a accidentat mortal un bărbat de 58 de ani, din Mărăcineni, care s-ar fi angajat în traversare pe marcajul pietonal.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.”

UPDATE ORA 22:54, ISU Argeș transmite: „Victima a fost un bărbat în vârstă de 58 de ani pentru care s-a declarat decesul.”

 

 

În urmă cu puțin timp, un accident rutier s-a petrecut în comuna Mărăcineni, lângă benzinăria Lukoil.

Din primele informații, ar fi vorba despre un pieton care ar fi fost acroșat de un autoturism. Acesta ar fi inconștient.

La fața locului se deplasează un echipaj SMURD și o ambulanță SAJ.

 

Din nefericire, în urma impactului, victima, un bărbat în vârstă de 58 de ani, a decedat.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

11 comentarii

  • CIOĂNĂU SERGIU spune:

    Bună ziua
    Părerea mea este că bărbatul nu sa asigurat corespunzător, din această cauză a fost și accidentat, mai este o problemă cu vizibilitatea, care nu este prea bună datorită parapetilor și în principal, lipsa semafoarelor cu buton cum e cel din centrul Maracineniului și de unde nu am mai auzit că se întâmplă accidente, dacă ar fi semafoare cu buton părerea mea e că ar pute fi mărită viteza la 70 de km și pietonii ar fi mai în sigur ranță decât acum, iar șoferii ar fi și ei mulțumiți, dar dacă un șofer ar fi prins că circulă cu 100 km /h să i se suspende permisul ca și atunci când depășește cu 50km/h și menzile în aceasi ordine.
    Aceasta este părerea mea și nu vreau să intru într-o discuție interminabilă cu nimeni

  • Marius spune:

    cine să se asigure prietene ??? Când esti pe trecerea de pietoni, ai prioritate – asta este LEGEA.

    Vizibilitatea e o problema – macar să se monteze niste semne de avertizare luminoase.

    P.S. : sunt conducator auto de 26 de ani.

    Numai bine

  • Sofer spune:

    NU era pe trecerea de pietoni cand a traversat sensul pe care a fost accidentat.Trebuia sa se asigure temeinic deoarece era intre sensuri DUPA parapet si nu putea fi vazut. A luat-o razna pe strada, brusc, direct in fata masinilor. Pacat ca s-a pierdut inca o viata, si cine stie cate a mai nenorocit din familiei soferului si a lui. Din pacate legea nu il apara pe sofer.

  • George spune:

    Ala-i marcaj pietonal? Scarba imi este de voi, daca voi numiti „marcaj pietonal”.

  • Costel spune:

    Vina este în principal a autorităților.
    Pe un drum intens circulat sa nu faci niște prăpădite de pasarele?
    Nu înțeleg cum faci un drum de asa natura, fără pasarele pentru pietoni și fără giratorii pentru încadrare( măcar la luckoil, argeselul și SMA/orion. Accidente vor mai fi cu zecile iar singurul mod de a se face ceva este sa vie victime care sa aibă legătură directa cu vreo autoritate.
    Cu 50 km/h dacă mergi tot nu ai timp sa eviți.
    Consider ca șoferul poate sa dea în judecata autoritățile pentru felul în care este trecerea de pietoni; practic în dreptul trecerii este parapet. Teoretic dacă nu ești din zona poți gândi ca e dezafectata.
    Nu doresc nimănui sa fie în situația asta, dar dincolo de viteza, maracineni este un drum al morții din proiectare. Pt cei care spun ca e strict vina șoferului, hai sa anulam toate semafoarele și pasajele din orașe si o sa fie aceeași situație.

  • Marius spune:

    Neapărat semafor.Domnul de mai sus are dreptate!!!

  • lica spune:

    doar nu degeaba ARGESULUI i s a dus duhul ca se cumpara carnetul cu cinsute de euroi, asa se circula in zona trecerilor de pietoni in tot judetul, soferi de contrabanda,criminali cu sange rece,pietonii nu sunt protejati de nimeni,mereu sunt scosi vinovati ,idiotii nu vad ca in ozna e trecere de pietoni ,mai cititi dracu decretul voi astia de comentati ,scrie clar ca in zona trecerii de pietoni se reduce viteza si se circula preventiv

  • Lipsa marcaje și prost gândită Acolo trebuie pasaje supraterane sau supterane! Cu o lună în urmă a mai fost un accident atunci un șofer de tir era sa moara ! Era sa vina marfa peste el! Trebuie eliminate !!! DACA NU AU UN SEMAFOR ACESTE TRECERI DE PIETONI TREBUIESC ELIMINATE!

  • Alex spune:

    Se circula cu viteza acolo, vizibilitate redusa din cauza parapetilor si a intunericului.. omul nu trebuie sa se bazeze pe faptul ca are prioritate, trebuia sa se asigure bine.. nu sta nimeni sa mearga cu viteza unei carute pe acolo ca se trezeste un prost sa sara in fata masinii.

  • florin alex spune:

    inca o data se adevereste faptul ca un drept nu te poate apara. trecere de pietoni, ne trecere de pietoni, un om a murit. mai poate cineva schimba acest lucru? nu. parerea mea, ASIGURA-TE!!! nimeni nu o va face in locul tau! nu te baza ca esti indreptatit de lege sa faci si sa actionezi. este total gresit. si la semafor cand treci, asigura-te! poate unui nu-i tin franele sau face un live. poc-trosc ti-a rupt oasele, sau, ca in acest caz, a pus pamant pe tine. ce urmeaza? stim. 2 ani cu suspendare, d’aste asa. niciodata nu te baza pe celalalt. fi tu cel ce isi asigura toate masurile. din filmare se vede cum pietonul forteaza putin trecerea. nu cred ca a luat in calcul si greutatea suplimentara. cred ca s-a angajat ca si cum ar fi fost numai el. in ceea ce priveste soferul, lucrurile sunt mai complicate. pozitia acestuia in masina putea obtura vizibilitatea datorita acelor obstacole/separatoare longitudinale. o expertiza poate lamuri acest aspect. un autovehicul cu o garda mai inalta permite o vizibilitate mai buna. nu vreau sa „scot basma curata” pe absolut nimeni. cine este vinovat, trebuie sa plateasca. vreau, insa, sa aduc la cunostinta tuturor soferilor, cu mai multa sau mai putina experienta si pietonilor faptul ca este preferabil sa TE ASIGURI TU SINGUR! nu sa astepti ca ceilalti sa respecte legea. asta este crudul si sinistrul adevar. nu mai mergeti pe principiul „eram pe trecere”. corect de altfel. dar, pe trecere poti trece in eternitate. ai murit cu legea de partea ta. nu vreau sa intru in polemica cu absolut nimeni. este un punct de vedere propriu si personal.

  • Silvia spune:

    Ironia sorții face că victima a fost chiar șofer profesionist ani buni ….

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90