Donaris 930 x 122

bolovani

AU CĂZUT BOLOVANI PE DN 7! CIRCULAȚIA E BLOCATĂ

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că de la ora 14:30 circulaţia rutieră pe DN 7 Piteşti-Râmnicu Vâlcea-Sibiu este blocată pe ambele sensuri de mers între localitățile vâlcene Călimăneşti şi Brezoi, pe Valea Oltului, la kilometrul 200. Motivul îl reprezintă câțiva bolovani căzuți de pe versant.

Citiți și: Accident cu mai multe mașini pe cel mai aglomerat și periculos drum, acum

S-au înregistrat pagube materiale, un autoturism fiind ușor avariat (foto 1). Din fericire, nu au fost victime.

Conform turnulsfatului.ro, este vorba de peste două tone de bolovani sfărâmați, iar coloana de autovehicule se întinde pe nu mai puțin de 10 kilometri.

Citiți și: Restricții timp de 4 zile pe un important drum din Argeș

Potrivit sursei citate, până la deblocarea traficului se va circula deviat din punctul de control Veştem pe DN1 Veştem – Făgăraş – Braşov.

UPDATE: Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la ora18:30 circulația rutieră fost reluată pe un fir, alternativ în ambele sensuri. (Foto: Facebook Claudiu Hood şi Info Trafic Piteşti)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3