Donaris 930 x 122

căutări

AU GĂSIT-O DECEDATĂ PE CÂMP

Update 31.01.2021

Citiți și: Ce s-a întâmplat cu Ștefania? Nimeni nu s-ar fi gândit la asta

Poliția Argeș informează:  În cursul după-amiezii de ieri, femeia a fost găsită decedată. Locul în care a fost găsită este peste albia râului Cotmeana, la limita dintre câmp și pădure. Nu prezintă urme de violență.

 

Citiți și: Ce s-a întâmplat cu fata care a fugit de acasă? Poliția încă face verificări

 

 

Știrea inițială

În ziua de 26 ianuarie a.c., DRĂGHICI MARIA, de 70 ani, a plecat voluntar de pe raza localității Bârla, fără a mai reveni la domiciliu.

DISPĂRUTĂ FĂRĂ URMĂ

Semnalmente: înălțime 1,56 m, greutate aproximativ 50 kg, constituție atletică, păr grizonat, lung până la baza umerilor, ochi căprui.

Nu se cunoaște vestimentația la momentul plecării.

Persoanele care pot da relaţii despre femeia în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Orașului Costești, telefon 0248 672 336.

 

„Femeia a fost căutată de polițiștii Secției de Poliție Rurală Lunca Corbului, împreună cu membri de familie și cu voluntari din cadrul Primăriei Bârla.
Au fost contactate rude și persoane cunoscute din alte localități, au fost verificate camere de surpaveghere din zonele pe unde ar fi putut trece, au fost efectuate căutări pornind de la locuința persoanei în cauză, pe teren viran, zona împădurită din apropiere, precum și pe malul pârâului Cotmeana, aflat la circa 2 km față de locația de unde a plecat, însă până în prezent nu au rezultat indicii despre femeia dispărută”, precizează IPJ Argeș.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90