930×122 CAPRA 5

accident

Au ieşit cu maşina în decor

UPDATE ORA 08.30: „Pompierii de la Secția Costești au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire și stingere a incendiilor și pentru acordarea îngrijirilor medicale în cazul unui accident rutier petrecut pe raza localității Mârghia. A fost vorba de un autoturism cu doi ocupanți, care a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un șanț. În urma incidentului, paramedicii SMURD au asistat medical la fața locului o femeie cu vârsta de 20 de ani, care a suferit o plagă la nivelul membrului superior stâng”, precizează ISU Argeş.

Citiți și: Argeș. Un copil pe bicicletă s-a izbit de un ARO!

Ştirea iniţială – ora 08.15

Au ieşit cu maşina în decor. În jurul orei 6.30, pompierii ISU Argeş au intervenit la un accident care s-a produs pe raza comunei Lunca Corbului, sat Mârghia.

La faţa locului, salvatorii au găsit un autoturism ieșit în decor şi două victime neîncarcerate care au fost asistate medical de paramedici.

Citiți și: Despăgubiri pentru acești șoferi în caz de accident!

Din primele date, nimeni nu a fost grav rănit.

În ceea ce priveşte evenimentul rutier, aceasta s-ar fi produs din vina conducătorului auto – începător, nefiind alte vehicule implicate.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90