930 x122 grota rece

simulare bacalaureat 2022

Au încercat să copieze și la simularea de BAC

De luni, 28 martie, a început simularea examenului de bacalaureat 2022, cu proba la Limba și Literatura Română. Deși este doar o simulare pentru a evalua nivelul de pregătire, au existat totuși elevi care au încercat să copieze.

Conform Ministerului Educației, la nivel național, de la prima probă, la Limba şi literatura română, pentru tentativă de fraudă, au fost eliminați 8 elevi.

La proba obligatorie (care în funcție de filieră, profil și specializare sunt matematică și istorie) pentru tentativă de fraudă au fost eliminați tot 8 elevi.

Disciplinele la care se organizează simularea probelor scrise ale examenului național de bacalaureat 2022 sunt: limba și literatura română, limba și literatura maternă (pentru elevii de la toate filierele, profilurile şi specializările, care au urmat studiile liceale într-o limbă a minorităților naționale), matematică, istorie, fizică, chimie, biologie, informatică, geografie, logică, argumentare și comunicare, psihologie, economie, sociologie și filosofie.

Luni, 28 martie, a avut loc proba scrisă de Limba şi literatura română din cadrul examenului național de bacalaureat 2022.

Marți, 29 martie, s-a desfășurat proba obligatorie a profilului, iar astăzi, 30 martie, are loc proba la alegere a profilului şi specializării.

Comunicarea rezultatelor va avea loc în data de 14 aprilie 2022.

Foto principal: descriptiv/ Sursă: impact.ro

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90