EcoMoto 930×122

alegeri prezidențiale

Au năvălit turcii pe străzile din Pitești! Imagini video de senzație

Au năvălit turcii pe străzile din Pitești! Imagini video de senzație.

Citiți și: Surpriză neașteptată: Primar din Argeș candidat la Cotroceni

E bucurie mare pe străzile orașului! Un lanț de mașini s-a făcut auzit pe lângă restaurantul turcesc Nazar, de pe strada Târgul din Vale, din Pitești. Aceștia s-au oprit în față la sediul Salubrității 2000 SA, unde au intonat, cel mai probabil,  imnul statului.

 

Citiți și: Bascov: Turci în Porsche Panamera, nereguli. Nu mai pot ieşi din ţară cu maşina

Pasagerii fluturau, cu extaz, steagurile Turciei, atrăgând atenția privitorilor.

Zeci de etnici turci și-au manifestat bucuria ca urmare a rezultatelor parțiale la alegerile prezidențiale din Turcia, unde președintele Recep Tayyip Erdogan se află în fruntea clasamentului cu 52,15% din voturi, conform euronews.romania.

 

Au năvălit turcii pe străzile din Pitești! Imagini video de senzație

,,Petrecerea s-a mutat”, mai apoi, și în zona de nord a Piteștiului, îndreptându-se spre Bascov.

 

Manifestanții s-au declarat foarte fericiți pentru rezultat, susținând că Erdogan este ,,cel mai tare și cel mai mare, și cel mai bun!”

 

Președintele Recep Tayyip Erdogan este în fruntea statului de mai bine de două decenii și a câștigat, spre bucuria compatrioților, alegerile parțiale în fața rivalului său, Kemal Kilicdaroglu, un reformator care promite să restabilească democrația, conform aceleiași surse.

 

 

 

 

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

4 comentarii

  • Anonim spune:

    Prostanacii astia habar n-au pe ce lume traiesc. Erdogan este ala anti-occidentalist si pro-putinist, cel care indeparteaza Turcia de Europa si o apropie de Rusia si de China. Ca sa nu mai vorbim de stilul de conducere semi-dictatorial, de incompetenta (s-a vazut cand a trebuit sa gestioneze situatia cutremurelor) si de multe altele… Turcii astia traiesc in Romania si se bucura ca a castigat unul care indeparteaza Turcia de zonele in care ei traiesc acum.

  • Irina spune:

    Frumoasa prezentarea evenimentului. ❤️

  • Cris spune:

    Da ,habar nu au că se bucură de sfarsitul Turciei.Desi este de 20 ani la putere nu-l mai satura dracu de bani…Corupția extinsă va duce la prăbușirea Turciei(s-a văzut ce e în construcții la ultimul cutremur mai mare).Ce trăiesc ei acasă cu inflație 200% e doar începutul(că au tiparnița și sultanul e practic și PM-de fapt au unul de paie cum era Veorica la noi).Cum sa te bucuri că-i vezi pe cei de acasă cum se nenorocesc ?(chiar daca tu trăiești într-o lume libera).Invers ca diaspora româneasca ,mai cu capul pe umeri,care votează constat și masiv anti PSD !Sper doar sa nu voteze cu extremistii de la AUR dar nici cu alte partide insignifiante(sa ne risipim votul) sau cu PNL care s-a înfrățit cu mafia PSD.Pt mine USR e singura opțiune decenta…Occidentul care-i tine in NATO pt armata mare și poziția strategică ar trebui și să-i ajute sa nu se prăbușească dar și să-i constrângă sa vina către noi că practic ce investiții au băgat acolo nu exista în nici o țară UE din fostul bloc comunist…așa că sper la o strategie mai buna a SUA și UE ,împreună(nu divizați).Și la turci(ca si la noi cu votanții PSD) votează doar bătrânii îndoctrinați(fanatici religioși in multe cazuri) și tinerii mai prostuți.Poate nu le convine multora ce scriu dar adevărul e urat și doare uneori…(îl poate vedea fiecare daca are curaj să privească atent și suficient într-o oglindă de calitate).Fix ca și la noi cu ăștia îndoctrinați religios de BOR,pupători de moaște care cred orice prostie și judeca doar cu 1 neuron realitatea inconjuratoare…Care ați fost prin Turcia sau mai mergeți,nu mai luați la pas doar orașele bogate și zonele turistice special amenajate pt atragerea valutei(ca la noi,prin Buc,Cluj,etc).O sa vedeți imaginea crunta a sărăciei mai pe la tara,prin orașele mai mici,etc…Asta vreți pt copii voștri ?Votați atunci corupția în continuare,mafia PSD și BOR (care ne îndobitocește copii cu Religie până și la BAC).Că nu eram noi destul de prosti…La atâta amar de timp cu deschidere către lumea liberă,după revoluție, sa fim așa încuiați…Greu !Fix ca turcii ăștia care se bucurau ca tolomacii ,că ei nu înțeleg că tradiție și islam nu înseamnă ca trebuie neapărat să votezi un dictator sau sa-ti nenorocești urmașii…

  • norocel spune:

    Au votat un nationalist un patriot
    Lovitura de stat cine o fi pus-o la cale….?
    Asta da presedinte care se intelege cu toata planeta!
    O sa ii scoata si din dezastrul de cutremur!
    America cum se scoate din dezastrelele care i sau intamplat?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3