New Profesional Consult 930 x 122

partidul aur

AUR, urcare majoră în sondaje

Un sondaj sociologic realizat de INSCOP clasează partidul AUR în topul preferințelor alegătorilor români. Acest sondaj a urmărit cu ce partide ar intenționa să voteze românii dacă alegerile ar fi avut loc în luna martie 2021.

Citiți și: AUTOBUZUL AUR, ÎN PIAŢA MUNTENIA DIN PITEŞTI. TUDOR PENDIUC, PREZENT ÎN MULŢIME

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) se clasează pe locul 3 în intențiile de vot ale cetățenilor cu un scor de 15,3%, aproape dublu față de decembrie 2020.  Pe primul loc se află PSD cu 30,6%, urmat de PNL cu 26,3%.

AUR a fost partidul surpriză al alegerilor parlamentare din decembrie 2020, obținând un număr de 535.831 de voturi, puțin peste 9%.

Remus Ioan Ștefureac a analizat și comentat datele sondajului INSCOP pe pagina sa de Facebook:

Începând din februarie 2021, AUR este al treilea partid din România în ceea ce privește intenția de vot, aproape dublându-și scorul obținut la alegerile din urmă cu 4 luni. Sunt tare curios cum vor arăta cifrele peste o luna, după isprăvile politice recente.

Nu știu care sunt calculele USR-PLUS, nu știu care sunt calculele prin coaliție, dar s-ar putea ca alegătorii să le dea peste cap toate socotelile. Slavă Domnului că nu avem alegeri în curând ar spune unii, dar ferească Sfântu` de furia populară ar spune alții.

Mai ales în perioade fertile pentru populism, manipulare si demagogie. În unele momente e chiar greu să fii la guvernare, dar fuga de răspundere și asumare e un păcat capital pentru orice politician/partid. Țara se află în pandemie și trebuie să fie guvernată responsabil pentru a avea o șansă de a ieși cu bine din încercare. Până la urmă, niciun politician/ministru nu este mai presus de interesul public si binele comun.

(Sursă foto: ProTV)

Eurial 555 x222
Pizza Sapori Italia 570 90