SMART KIDS 930X122

partidul aur

AUR, urcare majoră în sondaje

Un sondaj sociologic realizat de INSCOP clasează partidul AUR în topul preferințelor alegătorilor români. Acest sondaj a urmărit cu ce partide ar intenționa să voteze românii dacă alegerile ar fi avut loc în luna martie 2021.

Citiți și: AUTOBUZUL AUR, ÎN PIAŢA MUNTENIA DIN PITEŞTI. TUDOR PENDIUC, PREZENT ÎN MULŢIME

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) se clasează pe locul 3 în intențiile de vot ale cetățenilor cu un scor de 15,3%, aproape dublu față de decembrie 2020.  Pe primul loc se află PSD cu 30,6%, urmat de PNL cu 26,3%.

AUR a fost partidul surpriză al alegerilor parlamentare din decembrie 2020, obținând un număr de 535.831 de voturi, puțin peste 9%.

Remus Ioan Ștefureac a analizat și comentat datele sondajului INSCOP pe pagina sa de Facebook:

Începând din februarie 2021, AUR este al treilea partid din România în ceea ce privește intenția de vot, aproape dublându-și scorul obținut la alegerile din urmă cu 4 luni. Sunt tare curios cum vor arăta cifrele peste o luna, după isprăvile politice recente.

Nu știu care sunt calculele USR-PLUS, nu știu care sunt calculele prin coaliție, dar s-ar putea ca alegătorii să le dea peste cap toate socotelile. Slavă Domnului că nu avem alegeri în curând ar spune unii, dar ferească Sfântu` de furia populară ar spune alții.

Mai ales în perioade fertile pentru populism, manipulare si demagogie. În unele momente e chiar greu să fii la guvernare, dar fuga de răspundere și asumare e un păcat capital pentru orice politician/partid. Țara se află în pandemie și trebuie să fie guvernată responsabil pentru a avea o șansă de a ieși cu bine din încercare. Până la urmă, niciun politician/ministru nu este mai presus de interesul public si binele comun.

(Sursă foto: ProTV)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90