NOR CURIER 930X122

accident

Autobuz Publitrans Mercedes, accident cu un… Mercedes

Autobuz Publitrans Mercedes, accident cu un… Mercedes.

Citiți și: Un Mercedes s-a făcut scrum pe Autostrada București – Pitești!

Un autobuz Publitrans Mercedes Benz Conecto a fost implicat într-o coliziune cu un autoturism Mercedes. Evenimentul s-a petrecut în zona de Nord a orașului, pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, în apropiere de Dedeman.

Din imaginile de la fața locului, incidentul pare să se fi soldat doar cu pagube materiale. Până în acest moment nu există informații detaliate privind posibilele victime sau gravitatea accidentului.

Citiți și: Impact deosebit de grav lângă Pitești! Intervenție de urgență!

Autoritățile se află la fața locului pentru a evalua situația și pentru a dirija traficul, care ar putea fi îngreunat în urma incidentului.

Echipele de intervenție acționează pentru a asigura siguranța zonei și a participanților la trafic, iar investigațiile sunt în desfășurare pentru a determina cauzele exacte care au condus la acest incident.

Știrea este în actualizare.

Vă vom oferi informații noi pe măsură ce vor fi disponibile.

Între timp, recomandăm cetățenilor să evite zona afectată și să urmeze rute alternative pentru a facilita eforturile de intervenție și de normalizare a traficului.

Sursă foto: Facebook/Info Trafic Pitesti

Autobuz Publitrans Mercedes, accident cu un… Mercedes

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • andrei ion spune:

    Apropo de autobuze Publitrans . In data de 09,01,2024 ora 8,40 autobuzul electric 7B care urca in gavana a oprit in sensul giratoriu de la Lumina sa coboare 3 pasageri. Oare e normal ? Conducerea ce zice? Dar politia ca traficul a fost blocat in sens de acest autobuz?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90