Donaris 930 x 122

depozit

AUTORITĂŢILE JUDEŢENE, DISPERATE: „NU MAI FACEM FAŢĂ LA FURTURI!”

Gabriel Moiceanu, director al Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Servsal, a prezentat Consiliului Director o informare despre rezultatele din 2013 ale instituţiei, precum şi planurile pentru anul în curs. În conferinţa de presă de astăzi a Consiliului Judeţean Moiceanu a tras şi un semnal de alarmă cu privire la furturile şi distrugerile care vizează activele infrastructurii de colectare şi transport de deşeuri din judeţ.

Citiți și: Bradu. Se oferă gratuit!

Directorul a precizat că anul trecut în tot județul au dispărut de la containere 600 de roţi, acestea trebuind să fie înlocuite. S-au făcut nevăzute şi garduri de împrejmuire, iar în acest an 60 de containere din plastic au fost incendiate. Pe de-o parte, unele au luat foc, la ţară, din cauza cenuşii depozitate, iar altele, în oraşe, din cauza persoanelor fără adăpost care au făcut focul în ele pentru a se încălzi. „Nu mai facem faţă la furturi! Este o mare problemă pentru că infrastructura e pusă în pericol. De asemenea, avem probleme în unele localităţi în care persoanele sărmane nu pot achita taxele de salubritate. Am decis să instituim în acest an un program de ajutorare a primăriilor, primării care să acorde subvenţii pentru cei fără posibilităţi”, a spus Moiceanu (foto).

Pe parcursul anului trecut la groapa de gunoi ecologică de pe raza comunei Albota au fost depozitate 200.000 de tone de deşeuri.

Citiți și: E oficial! Amenzile sunt uriașe!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3