EcoMoto 930×122

autostop

Autostop cu dricul: „Există un pasager. E tăcut. Trebuie să fie dus în pădure”

O postare cu conversația dintre o femeie care făcea ”autostopul” online și un șofer care s-a oferit să o ducă la destinație a devenit virală pe Facebook.

Citiți și: ADIO “IA-MĂ, NENE”!

Concret, femeia a depus pe o platformă de ride sharing, o cerere prin care căuta o cursă de la Timișoara la Sibiu.

Cererea sa a primit și răspuns din partea unui șofer care avea aceeași destinație. Ce a urmat e demn de ”familia Adams”.

Șoferul conducea un dric și nu era singur. Acesta transporta cu el și un pasager tăcut, care ar fi urmat să ajungă într-o pădure.

Înțelegând despre ce pasager este vorba, femeia l-a întrebat pe șofer: „Pasagerul din dric este adică o persoană decedată?

Da. E în regulă? (…) Nimeni nu va vedea cadavrul”, a răspuns acesta.

Ulterior, întreaga conversație a fost publicată pe Facebook, unde a strâns mii de reacții, dar și comentarii, care mai de care mai amuzate.

Viața bate filmul DE FIECARE DATĂ!! Conversația nu e preluată de pe net, am purtat-o eu, aseara, cautand transport de la Timișoara la Sibiu.”, a scris femeia în dreptul imaginilor.

Foto principal: descriptiv

Sursă foto conversație: Facebook Lexa Fisher

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90