Donaris 930 x 122

autostrada

glisiera_autostrada

„Autostrada Sibiu-Piteşti se face”. Vezi cine spune asta!

Autostrada Sibiu-Piteşti, mult dorită de mediul economic şi politic din Argeş și din alte județe, va fi realizată. Nu prea curând, însă.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Directorul general al Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), Narcis Neaga, afirmă că autostrada Sibiu-Piteşti va fi construită începând din 2017-2018, urmând să fie refăcut mai întâi studiul de fezabilitate.

„Sibiu-Piteşti se va face. Întâi se va realiza studiul de fezabilitate, după aceea se va construi autostrada. Studiul de fezabilitate se va reface, deoarece fostul studiu nu a corespuns pretenţiilor Uniunii Europene. (…) Urmează să finalizăm studiul de fezabilitate undeva în jurul anului 2017. (…) Costurile sunt foarte mari, dar se va face”, declară directorul general al CNADNR.

Citiți și: Accident devastator, azi-noapte, în Centrul Piteștiului

„Dacă la început de an (n.r. – 2017) finalizăm studiul de fezabilitate, în acelaşi an se declanşează procedura de achiziţie publică pentru constructor”, adaugă șeful Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90