Donaris 930 x 122

avertisment

Avertisment oficial: „Pentru iarnă trebuie să fim pregătiţi pentru cel mai negru scenariu”

Avertisment oficial: „Pentru iarnă trebuie să fim pregătiţi pentru cel mai negru scenariu”
Zoltan Nagy-Bege, vicepreşedinte al Aautorității Naționale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE), a declarat la Profit News TV că „ne aşteaptă o iarnă complicată” din punctul de vedere al aprovizionării cu gaze şi energie.
„Pentru această iarnă trebuie să fim pregătiţi şi pentru cel mai negru scenariu, trebuie să avem pe masă absolut toate soluţiile posibile şi imposibile pentru a trece peste această iarnă”, a spus vicepreşedintele ANRE.
Afirmațiile sale vin în contextul în care preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a anunțat un plan european de economisire a energiei prin cinci măsuri de protecţie a consumatorilor şi întreprinderilor vulnerabile. Una dintre cele cinci măsuri este reducerea consumului de curent în orele de vârf.
Foto: Fanatik.ro (Descriptiv)

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Anonim spune:

    Să vedem lumânări în geamurile instituțiilor care ne cer să oprim încălzirea și iluminatul. Fără lămpi pentru că și gazul lampant este obținut din petrol.
    Se răsucesc oasele morților de la Revoluție dacă aud că prin contoarele inteligente ni se limitează consumul de curent electric că să ajutăm poporul european să nu cunoască iarnă frigul și întunericul.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3