Donaris 930 x 122

anm

Avertizare INFOTRAFIC pentru DN7 Pitești – Râmnicu Vâlcea

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, circulația se desfăşoară în condiţii de ceaţă densă, cu vizibilitate redusă sub 50 de metri, pe DN7 Pitești – Râmnicu Vâlcea, pe raza localităților Cotmeana și Morărești, județul Argeș.

Citiți și: Gata! Anunțul a fost făcut!

Recomandăm conducătorilor auto ca, pe timp de ceaţă, să reducă viteza, să mărească distanţa în mers faţă de vehiculele din față şi să folosească corespunzător luminile.

Trebuie să atragem atenția si pietonilor, bicicliştilor şi căruţaşilor care trebuie să fie conştienţi de faptul că pe timp de ceaţă sunt mai greu vizibili în trafic.”, transmit polițiștii rutieri.

Citiți și: Vremea rea nu ne lasă! Sunt în vigoare alerte meteorologice

Și Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis în această dimineață o atenționare nowcasting de ceață pentru mai multe localități din județul Argeș.

În localitățile Curtea de Argeș, Mioveni, Băiculești, Pietroșani, Mihăești, Coșești, Stâlpeni, Mușătești, Bălilești, Mălureni, Țițești, Merișani, Budeasa, Dârmănești, Micești, Tigveni, Vlădești, Vulturești, Ciofrângeni, Davidești, Cuca, Cotmeana, Morărești, Beleți-Negrești, Hârtiești, Dobrești, Boțești, Poienarii de Argeș, ceața va determina scăderea vizibilității sub 200 m și izolat sub 50 m, informează ANM.

Atenționarea este în vigoare până astăzi, la ora 12:00.

Foto principal: descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90