Donaris 930 x 122

bacalaureat 2021

Bacalaureat cu elevi eliminaţi în Piteşti

Bacalaureat cu elevi eliminaţi în Piteşti. Inspectoratul Şcolar Judeţean Argeş informează cu privire la a doua sesiune de bacalaureat care s-a desfăşurat săptămâna aceasta.

Citiți și: Argeş: La Bacalaureatul de toamnă, elevii au picat pe capete

În județul Argeș, examenul de Bacalaureat (sesiunea august-septembrie) s-a desfășurat în 5 centre de examen, după cum urmează:

– Liceul Tehnologic ”Dacia”, Pitești

Citiți și: INSPECTORATUL ȘCOLAR ARGEȘ: ELEVI ELIMINAȚI

– Colegiul Tehnic Câmpulung

– Colegiul Național ”Vlaicu Vodă”, Curtea de Argeș

– Liceul Teoretic ”Ion Barbu”, Pitești

– Colegiul Tehnic ”Costin D. Nenițescu”, Pitești.

Pentru tentativă de fraudă au fost eliminați 2 candidați. Un candidat de la centrul de examen Colegiul Tehnic ”Costin D. Nenițescu”, Pitești și un candidat de la centrul de examen Liceul Teoretic ”Ion Barbu”, Pitești. Aceștia nu vor mai avea dreptul de a participa la următoarele două sesiuni ale examenului de Bacalaureat.

STATISTICI BACALAUREAT ARGEŞ

Prima probă de examen – Limba și literatura română, a avut loc în data de 16 august. Dintr-un total de 576 candidați înscriși, s-au prezentat 472.

Următoarea probă de examen – Proba obligatorie a profilului, a avut loc în data de 17 august. Au fost 808 candidați înscriși, prezentându-se 685.

Ultima probă de examen – Proba la alegere a profilului și specializării, a avut loc în data de 18 august. Din 777 candidați înscriși, s-au prezentat 635.

PRECIZĂRI SUPLIMENTARE

Unitatea de învățământ desemnată Centru de evaluare a lucrărilor este Școala Gimnazială ”Ion Minulescu”, Pitești.

Primele rezultate vor fi afișate în data de 31 august, până la ora 12:00. Contestațiile vor fi depuse/transmise în aceeași zi, în intervalul orar 12:00-18:00.

Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 3 septembrie.

(Foto: descriptiv / Sursa: debanat.ro)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90