NOR CURIER 930X122

autostrada

BANI PENTRU AUTOSTRADA PITEŞTI – SIBIU

După aproape un an de la semnarea contractului cu privire la actualizarea studiului de fezabilitate pentru autostrada Piteşti – Sibiu, asocierea Spea Engineering SA Roma Italia Sucursala Bucureşti – Tecnic Consulting Engineering Romania a primit o primă tranșă de bani de la Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR). Conform facturii înregistrate la CNADNR, este vorba despre un avans de 3.600.000 de lei.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Amintim că valoarea totală a contractului se ridică la 29.075.308,91 de lei fără TVA. Contractul a fost atribuit în vara anului 2015.

Potrivit caietului de sarcini, documentele cerute ar trebui finalizate în termen de 17 luni de la parafarea contractului (5 luni pentru Secţiunea 1 Sibiu – Boiţa şi Secţiuna 5 Curtea de Argeş – Piteşti şi 12 luni pentru Secţiunea 2 Boiţa – Racoviţa, Secţiunea 3 Racoviţa – Văleni, Secţiunea 4 Văleni – Curtea de Argeş şi Secţiunea 6 DN 73C Tigveni – Râmnicu Vâlcea).

Citiți și: Se întâmplă ceva fabulos pe Autostrada Pitești – Sibiu! În sfârșit!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90