930 x122 grota rece

barbat batut

    Bărbat de 46 de ani, sechestrat de două fete, una dintre ele minoră

    Un bărbat de 46 de ani a ajuns sechestrat și bătut după ce își dăduse întâlnire cu două fete, o minoră de 17 ani și o tânără de 23 de ani.

    Citiți și: Pitești: Scandal în Piața Mare. Doi comercianți s-au luat la bătaie

    Întâmplarea a avut loc în Zărnești, județul Brașov.

    Bărbatul le-a cunoscut pe cele două tinere pe o platformă de dating și au aranjat o întâlnire.

    Citiți și: TATĂ BĂTUT DE FIU ÎN PITEŞTI. ÎNAINTE DE SCANDAL, S-AU CINSTIT BINE

    Tinerele l-au așteptat într-un imobil din Zărnești și împreună cu un complice l-au imobilizat și tâlhărit, notează Observatornews.ro

    „Din cercetări a reieșit că, în luna aceasta, două tinere, de 17 și 23 de ani, și-au dat întâlnire cu un bărbat de 46 de ani, într-un imobil din orașul Zărnești, prin intermediul unei aplicații de dating.

    Împreună cu un tânăr de 17 ani, cele două fete l-au așteptat pe bărbat la locația stabilită, l-au imobilizat și l-au bătut.

    De asemenea, cele două fete și băiatul de 17 ani i-au furat victimei mai multe sume de bani, au accesat fără drept telefonul mobil al acestuia și au efectuat mai multe tranzacții financiare neautorizate, prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 6.800 de euro.

    În urma efectuării perchezițiilor domiciliare, au fost descoperite și ridicate mai multe bunuri, înscrisuri și terminale mobile, iar persoanele bănuite de săvârșirea faptelor au fost duse la sediul poliției. În urma probatoriului administrat, polițiștii au dispus măsura reținerii față de toate cele 3 persoane”, informează, vineri, Poliţia Braşov, potrivit sursei citate.

    Foto descriptiv

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90