930×122 CAPRA 5

furt

Bărbat din Mioveni, a dat „lovitura” pe un şantier

Bărbat din Mioveni, a dat „lovitura” pe un şantier, de unde a furat materiale de construcţie în valoare de aproximativ 25.000 de lei. Se întâmpla în luna octombrie şi autorul îşi făcea deja planuri de vacanţă, însă ieri seară acesta a fost săltat de poliţişti şi încătuşat.

Citiți și: Argeș: Halucinant! Au băgat de 300 de lei și au plecat

IPJ Argeş precizează

În ziua de 18 noiembrie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Albota, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt, și au reținut un bărbat de 52 de ani, din Mioveni.

Din cercetări s-a stabilit că în perioada 02-04 octombrie a.c., bărbatul ar fi pătruns în trei rânduri în incinta unui șantier, de unde ar fi sustras materiale de construcție. Valoarea prejudiciului este estimată la aproximativ 25.000 de lei, din care peste jumătate a fost recuperat.

Citiți și: Doi copii au furat o mașină și au plecat la plimbare. Unul dintre ei a fost reținut

Polițiștii au pus în executare un mandat de aducere, cel în cauză fiind identificat pe raza municipiului Pitești, și condus la sediul poliției pentru cercetări.

După administrarea probatoriului, în cursul zilei de ieri, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

(Foto: descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3