930X122 MAIA

furt

Bărbat din Mioveni, a dat „lovitura” pe un şantier

Bărbat din Mioveni, a dat „lovitura” pe un şantier, de unde a furat materiale de construcţie în valoare de aproximativ 25.000 de lei. Se întâmpla în luna octombrie şi autorul îşi făcea deja planuri de vacanţă, însă ieri seară acesta a fost săltat de poliţişti şi încătuşat.

Citiți și: Video – Au dat mare spargere în Pitești! Doi tineri au ajuns în arest!

IPJ Argeş precizează

În ziua de 18 noiembrie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Albota, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt, și au reținut un bărbat de 52 de ani, din Mioveni.

Din cercetări s-a stabilit că în perioada 02-04 octombrie a.c., bărbatul ar fi pătruns în trei rânduri în incinta unui șantier, de unde ar fi sustras materiale de construcție. Valoarea prejudiciului este estimată la aproximativ 25.000 de lei, din care peste jumătate a fost recuperat.

Citiți și: Femeie prinsă în parcare, după ce a furat dintr-un supermarket din oraș!

Polițiștii au pus în executare un mandat de aducere, cel în cauză fiind identificat pe raza municipiului Pitești, și condus la sediul poliției pentru cercetări.

După administrarea probatoriului, în cursul zilei de ieri, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

(Foto: descriptiv)

SMART KIDS 555×222

Comentarii

SPALATORIE MURAY  570×90