Donaris 930 x 122

bărbat

Bărbat fără identitate, în Argeş

Bărbat fără identitate, în Argeş. Poliţiştii argeşeni anunţă că, în ziua de 1 iunie a.c., între localitățile Recea și Buzoești, a fost identificată o persoană de sex bărbătesc, dezorientată.

Citiți și: Argeș. Dramă: Câinele care și-a așteptat zadarnic stăpânul mort în șanț – EXCLUSIV

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Buzoești, care au depistat persona în cauză pe raza localității Buzoești, sat Cornățel.

Bărbatul prezenta un aspect neîngrijit, dificultăți în exprimare și nu a știut să ofere datele sale de stare civilă. Acesta a fost condus la sediul poliției, unde, în urma verificărilor efectuate, nu s-a putut stabili identitatea lui.

Citiți și: Intervenție urgentă pe munte pentru un bărbat!

Ulterior, după parcurgerea procedurii în astfel de situații, bărbatul a fost transportat la un centru social de pe raza municipiului Pitești.

Persoana cu identitate necunoscută prezintă următoarele semnalmente: înălțime 1,63 metri, greutate circa 55 kg, constituție astenică, păr scurt grizonat, poartă barbă neîngrijită, piele de culoare albă, fără semne particulare, este îmbrăcat cu geacă de culoare maro, blugi de culoare închisă, cizme din cauciuc și fes negru.

Cine poate oferi orice fel de informație cu privire la această persoană, este rugat să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Orașului Costești, la telefon 0248 672 336.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90