930 x122 grota rece

apartament

Bărbat găsit mort, în apartament, de pompierii piteșteni

Bărbat găsit mort, în apartament, de pompierii piteșteni

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, anunță astăzi că un bărbat a fost găsit decedat într-un apartament.

Fuseseră solicitați să intervină pentru deblocarea ușii unui apartament aflat la etajul trei al unui bloc de pe Aleea Apusului.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Intervenția a avut loc la puțin timp după ora 10. 

„Colegii noștri de la Detașamentul de Pompieri Pitești au intervenit în municipiul Pitești, Aleea Apusului, pentru deblocarea ușii unui apartament situat la etajul trei al unui bloc. În interior era posibil să se afle o persoană care prezenta stare de rău.

Pompierii au pătruns în casă prin forțarea geamului de la dormitor. În locuință a fost găsită o persoană de sex masculin, decedată.

Bărbat găsit mort, în apartament, de pompierii piteșteni

Vă amintim că tot ieri a fost găsit un bărbat decedat, în cartierul piteștean Găvana.

„Pompierii de la Detașamentul Pitești, alături de un echipaj SAJ, au fost solicitați să intervină în municipiul Pitești, strada Liviu Rebreanu, pentru deblocarea ușii unui apartament situat la parterul lui bloc, în care era posibil ca o persoană sa aibă nevoie de ajutor.

S-a pătruns în locuință pe geamul de la bucătărie, iar în interior a fost găsită o persoană de sex masculin, pentru care, din păcate, nu s-a mai putut face nimic”, anunța ieri ISU Argeș.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3