930×122 CAPRA 5

adrian tudor

    BĂRBATUL CARE L-A JEFUIT PE BASCHETBALIST, REŢINUT

    UPDATE: Bărbatul reţinut are 32 de ani, este din Sfântu Gheorghe (judeţul Covasna) şi se numeşte Bara Mihaly. Este recidivist. El le-ar fi spus poliţiştilor că se afla în vizită în Piteşti. 

    Citiți și: (GALERIE FOTO) BASCHETBALIST PITEŞTEAN, JEFUIT

    Bărbatul care l-a jefuit pe baschetbalist, reţinut. Poliţiştii Secţiei 3 din Piteşti l-au reţinut pentru 24 de ore pe bărbatul acuzat că ar fi furat din locuinţa unui baschetbalist piteştean.

    Urmează ca suspectul să fie prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

    Vă reamintim că acesta ar fi pătruns în locuinţa baschetbalistului de lot naţional Adrian Tudor chiar când acesta era acasă şi ar fi furat o sumă de bani, fiind, însă, surprins de camerele video de supraveghere montate în imobil. Baschetbalistul a postat pe Facebook imagini cu hoţul pentru ca acesta să fie prins. Potrivit primelor informaţii, hoţul nu ar fi din Piteşti.

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90