EcoMoto 930×122

basescu

Basescu_suspendat

BĂSESCU, SCUIPAT LA EL ACASĂ! VEZI CE-A PĂŢIT PREȘEDINTELE!

Preşedintele României, Traian Băsescu, a fost scuipat astăzi de un tânăr în Constanţa chiar când cobora de pe bricul-şcoală „Mircea”.

Citiți și: Doi copii au furat o mașină și au plecat la plimbare. Unul dintre ei a fost reținut

Bărbatul, care s-a apropiat foarte mult de preşedinte, a fost imediat imobilizat de ofiţerii SPP care îl însoţeau pe primul om în stat. Băsescu s-a şters calm pe faţă, după care a discutat cu oameni din mulţimea strânsă în zona bricului „Mircea”, în terminalul de pasageri al portului Constanţa. Autorul a fost dus la audieri la sediul Poliţiei Judeţene, fiind cercetat pentru ultraj, conform Mediafax. Cel care l-a scuipat pe preşedinte se numeşte Adrian Zglobiu, are 39 de ani, este şomer şi locuiește în Constanţa. Poliţa a sesizat Parchetul Judecătoriei Constanţa pentru infracţiunea de ultraj.

Amintim că Traian Băsescu este originar din județul Constanța.

Citiți și: Un bărbat și-a omorât sora care încerca să îl împiedice să se sinucidă

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90