NOR CURIER 930X122

cez distributie

    Bătaie de joc din partea CEZ! Localități întregi fără curent electric

    Locuitorii din zona Mozăceni – Recea, dar și comunele învecinate lor primesc curent electric cu porția. Răspunsul operatorilor CEZ este același de un an de zile: AVARIE COLECTIVĂ.

    Citiți și: BUDEASA: INTERVENȚII CEZ. CE SATE SUNT AFECTATE DE ÎNTRERUPEREA CURENTULUI ELECTRIC

    Sâmbătă, 19.06.2021, locuitorii casnici din aceste zone au stat fără curent electric mai bine de 8 ore, pentru ca avaria să fie parțial reparată.

    Dispeceratul CEZ nu a precizat nici cauza, nici timpul estimat pentru remediere.

    Duminică, luni și marți avariile au continuat, aceleași zone afectate, același răspuns. La fiecare sesizare făcută de locuitori, dispecerii dădeau aceiași replică, parcă trasă la indigo „Vom urgenta lucrările și curentul electric va veni în scurt timp”.

    Desigur, acest răspuns venea doar cu puțin noroc, atunci când Info Linia Cez funcționa și numărul nu suna în permanență ocupat.

    Lipsa curentului electric înseamnă totodată și lipsa apei potabile, lipsa serviciului de internet și cablu TV.

    Problema este veche, avariile de curent în aceste zone sunt frecvente, mai ales în perioada iunie-august, când nu există zi în care curentul electric să nu se întrerupă de cel puțin 5 ori.

    Situația era și este cu atât mai complicată cu cât anul 2020, respectiv 2021 a însemnat și înseamnă pandemie globală, școală și muncă online.

    Puși în această situație repetitivă și parcă fără rezolvare, locuitorii se plâng autorităților locale, care și ele dau din umeri. Luând legătura cu viceprimarul comunei Popești, Trîncă Cornel, acesta spune că a făcut nenumărate sesizări, primind același răspuns și că tot ceea ce poate face este să ia legătura cu dispecerii CEZ pentru a urgenta rezolvarea problemei.

    Foto descriptiv: zf.ro

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3