930 x122 grota rece

transfagarasan

BĂTAIE DE JOC! HAOS PE TRANSFĂGĂRĂŞAN

Haos pe Transfăgărăşan. În urmă cu doi ani, la o cabană din munţii Făgăraş a avut loc o şedinţă reunită a comisiilor de Transporturi din Parlament la care a participat şi ministrul din acea vreme al Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici. Atunci s-a promis reabilitarea Transfăgărăşanului. O minciună!

Citiți și: Video. Zăpadă pe un drum important din Argeș! Imagini filmate azi

Iată că nici până astăzi proiectul nu a fost demarat! Autorităţile centrale susţin că încă se lucrează la studiul de fezabilitate (!!!). În tot acest timp, Transfăgărăşanul este „brăzdat” de TIR-uri pline ochi cu lemne, care provoacă avarii pe şosea. Şi dacă drumul va fi cândva reabilitat, ulterior tot vor exista probleme în condiţiile în care nu se va pune capăt transporturilor agabaritice de buşteni (câte dintre ele ilegale?).

De asemenea, la barajul Vidraru continuă să plutească pe lac gunoaie de tot felul, Administraţia Bazinală de Apă Argeş Vedea şi Hidroelectrica pasându-şi responsabilitatea cu privire la curăţarea suprafeţei apei. Haos în toată regula într-una dintre cele mai spectaculoase zone din ţară!

Citiți și: 188 milioane € pentru Vidraru

Ca să nu mai spunem de jaful din pădurile din zona Vidraru, masacrate de nenorocita mafie a lemnului, încă prea puternică pentru autorităţile foarte slabe sau poate chiar complice.

Ia cineva cu adevărat atitudine sau rămânem doar la stadiul de promisiuni şi vorbe, şi vorbe, şi vorbe, şi iarăşi vorbe? Dan Manu? Emilian Dragnea? La Consiliul Judeţean Argeş se aude? La Prefectură?

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90