930×122 CAPRA 5

barbat batut

    Bătaie pe o stradă din Pitești. Un bărbat a ajuns în spital

    Bătaie pe o stradă din Pitești. Un bărbat a ajuns în spital

    Citiți și: Bărbat de 46 de ani, sechestrat de două fete, una dintre ele minoră

    Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală, și au reținut un bărbat de 26 de ani, din comuna Davidești.

    Din cercetări, s-a stabilit că în noaptea de 30 spre 31 mai a.c., în timp ce se aflau pe raza municipiului Pitești, pe fondul unui conflict spontan, cel în cauză ar fi lovit un alt bărbat de 35 de ani, din Rociu, provocându-i acestuia traumatisme ce au necesitat intervenție chirurgicală.

    Citiți și: TATĂ BĂTUT DE FIU ÎN PITEŞTI. ÎNAINTE DE SCANDAL, S-AU CINSTIT BINE

    După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

    Foto descriptiv: EVZ

    [555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3