NOR CURIER 930X122

12 ore de căutări

Bătrână din Corbi, dispărută de acasă, găsită după 12 ore de căutări într-o zonă împădurită

Bătrână din Corbi, dispărută de acasă, găsită după 12 ore de căutări într-o zonă împădurită

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au efectuat verificări în cazul unei femei dispărute, aceasta fiind găsită în viața după aproximativ 12 ore de căutări.

În seara de 04 iunie a.c., în jurul orei 20.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați, de către o femeie din localitatea Corbi, despre faptul că vecina sa, în vârstă de 85 de ani, ar fi plecat să adune mâncare pentru animale, în jurul orei 11.00 și nu s-a mai întors.

Imediat, au fost alcătuite echipe mixte de căutare, formate din polițiști, jandarmi, pompieri și voluntari, care au efectuat verificări în zona indicată.

Acțiunile de căutare s-au desfășurat permanent, inclusiv pe timpul nopții, cu ajutorul câinelui de urmă și a camerei cu termoviziune.

În cursul acestei dimineți, femeia a fost găsită, în viață, într-o zonă împădurită, la aproximativ 2 km de marginea satului.

Din primele verificări a reieșit faptul că femeia nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Ea va fi predată unui echipaj medical, în vederea evaluării stării de sănătate și acordarea îngrijirilor medicale care se impun.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90