NOR CURIER 930X122

accident mortal

Băut la volan, a dat cu mașina peste un bărbat și l-a lăsat să moară pe marginea drumului!

Caz șocant în Brăila!

Citiți și: Tânăr de 19 ani, accident mortal în timp ce se afla pe trotineta electrică

În seara de Crăciun, un bărbat a fost găsit mort într-un şanţ de pe marginea drumului, el fiind victima unui accident rutier.

Șoferul care a dat cu mașina peste el a fugit de la locul accidentului și l-a lăsat pur și simplu pe bărbat să moară.

Citiți și: Accident tragic! Au murit după un impact între trei mașini și un autocamion

Este vorba despre un tânăr în vârstă de 26 de ani care s-a urcat băut la volan, notează Adevărul.ro.

„Duminică seară, 25 decembrie, în jurul orei 21.35, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Însurăţei au fost sesizaţi prin apel 112 de către un bărbat cu privire la faptul că, în şanţul de pe raza localităţii Roşiori, s-ar afla o persoană inconştientă.

Echipajul medical ajuns la faţa locului a constatat decesul persoanei, fiind vorba de un bărbat în vârstă de 36 de ani, din comuna Roşiori, cadavrul fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală Brăila, în vederea efectuării necropsiei.

Din cercetări a rezultat faptul că acesta ar fi fost victima unui accident rutier, în zonă fiind găsite mai multe cioburi şi materiale plastice”, au precizat reprezentanții IPJ Brăila, potrivit sursei citate.

Poliţiştii au efectuat cercetări pentru identificarea vehiculului în cauză, acesta fiind găsit pe raza localităţii Roșiori, cu mai multe avarii.

Ce spun polițiștii

„De asemenea, a fost identificat şi şoferul, fiind vorba de un tânăr în vârstă de 26 de ani, rezultând faptul că în acea seară ar fi condus vehiculul pe DJ 211, pe sensul de mers Tătaru – Roşiori şi ar fi accidentat un pieton ce se deplasa pe partea carosabilă.

Ulterior, acesta a părăsit locul accidentului, parcându-şi maşina în spatele locuinţei. Poliţiştii l-au testat atât cu aparatul drugtest, rezultatul fiind negativ, cât şi cu aparatul etilotest, rezultând faptul că avea o îmbibaţie alcoolică de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice”, au mai adăugat reprezentanții IPJ Brăila.

Foto descriptiv: Kanal D

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90