NOR CURIER 930X122

alcool

BĂUT ŞI FĂRĂ PERMIS, A INTRAT CU MAŞINA ÎN GARD

Un bărbat în vârstă de 50 de ani din comuna argeşeană Recea a provocat ieri un accident rutier spectaculos care putea avea urmări grave.

Citiți și: Șofer oprit pe A1/ Vorbea la telefon cu soția: „M-a luat și poliția cu sarmalele tale!”

Accidentul s-a produs pe raza localităţii Recea, în timp ce bărbatul conducea un autoturism din direcţia oraşului Costeşti către comuna Izvoru. Din cauza neadaptării vitezei, a pierdut controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens, a părăsit partea carosabilă, a intrat în coliziune cu un gard şi s-a oprit în şanţul din stânga privind direcţia sa de mers.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto şi a pasagerului din dreapta (66 ani), din comuna Recea. Poliţiştii sosiţi la faţa locului au constatat că şoferul nu poseda permis de conducere. De asemenea, acesta nu a putut fi testat cu aparatul alcooltest din cauza leziunilor suferite şi pentru că prezenta halenă alcoolică a fost condus la spital unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Citiți și: Este oficial! Atât se stă acum pentru proba de traseu, în fiecare oraș

În cauză a fost întocmit dosar penal.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90