New Profesional Consult 930 x 122

agrement

LIBER LA BĂLĂCEALĂ! SE DESCHID ȘTRANDURILE DIN PITEȘTI

Pentru că temperaturile exterioare o permit, autorităţile locale din Piteşti au decis să deschidă în curând bazele de agrement în aer liber din oraș.

Citiți și: Pitești. N-ai să crezi așa ceva! Pentru ce s-au dat amenzi în localuri

Cel mai probabil, dacă vremea se va menține în continuare frumoasă și caldă, weekend-ul prelungit vineri, 29 mai (când va fi program de lucru scurt) – luni, 1 iunie, în condițiile în care pe 1 iunie este a doua zi de Rusalii, zi nelucrătoare, va fi primul în care în acest an piteștenii se vor putea scălda în bazinele descoperite ale municipalității.

Este vorba de bazele de agrement din Trivale, Tudor Vladimirescu şi Costache Negri (de lângă Bazinul Olimpic).

Citiți și: Pitești. Incredibil la Lidl: I-a dat cu zacusca în cap! „Ajutor!” Video

Toate cele trei baze vor fi deschise şapte zile din şapte pe întreaga perioadă a sezonului estival. În zilele următoare vor avea loc şi licitaţiile pentru ocuparea cu terase de alimentație publică a spaţiilor din aceste baze de agrement.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3