930 x122 grota rece

accident

Beat mort și fără permis s-a răsturnat cu mașina și a fugit. Un pasager a rămas blocat sub vehicul

Beat mort și fără permis s-a răsturnat cu mașina și a fugit. Un pasager a rămas blocat sub vehicul

Citiți și: Impact violent pe Autostradă: Hyundai transformat într-o epavă!

Un șofer de 34 de ani a provocat un accident după ce s-a urcat la volan beat și neavând permis.

Ulterior, acesta a fugit de la locul accidentului, abandonând un pasager rănit, care se afla în vehicul.

Citiți și: Accident grav în Argeș, acum! Mașina răsturnată!

Potrivit Inspectoratului Județean Bistrița. bărbatul conducea un autoturism neînmatriculat și a pierdut controlul asupra direcției, ajungând în șanț.

,,În noaptea de 9/10 noiembrie, poliţiştii Serviciului Rutier Bistriţa-Năsăud au intervenit la un accident rutier, produs pe Drumul Judeţean 172G, între Chiraleş şi Feleac.

Din primele verificări efectuate, un bărbat de 34 de ani, din Chiraleş, în timp ce conducea un autoturism pe direcţia de mers spre Feleac, a pierdut controlul direcţiei, a ieşit în afara părţii carosabile şi a ajuns într-un şanţ.

După producerea accidentului, conducătorul auto a plecat de la faţa locului.

Accidentul s-a soldat cu rănirea unui pasager, un bărbat de 63 de ani din Lunca, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

În urma verificărilor efectuate la faţa locului, poliţiştii au constatat că autoturismul implicat nu figurează ca fiind înmatriculat, iar conducătorul auto nu deţine permis de conducere.

Acesta a fost căutat de poliţişti şi depistat pe raza localităţii Enciu.

A fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea determinării alcoolemiei”, a transmis IPJ, citat de observatornews.ro.

Beat mort și fără permis s-a răsturnat cu mașina și a fugit. Un pasager a rămas blocat sub vehicul

Victima a fost preluată de echipajul de terapie intensivă al SMURD și s fost transportată la spital prezentând politraumatisme.

Șoferul a fost condus la sediul Poliţiei pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale, iar cercetările în acest caz sunt continuate de poliţiştii Serviciului Rutier, scrie sursa citată.

Foto: observatornews.ro

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90