930 pe 122 COSTACHE

bere

Berea consumată pe caniculă

Berea consumată pe caniculă, pericol pentru sănătate!

Berea consumată pe caniculă poate fi un adevărat pericol pentru sănătate, avertizează medicii.

Citiți și: Pitești. Criză fără precedent la Urgență! Medicii întreabă: ,,Cât credeți că mai putem?”

Deși avem impresia că o bere rece ne hidratează într-o zi toridă de vară, specialiștii susțin că se întâmplă chiar opusul.

În general, alcoolul consumat pe căldură accentuează deshidratarea. În această categorie intră și berea, desigur.

Citiți și: Argeș. Alertă! Două zile extreme, temperaturi critice

Cantitățile mici de bere să zicem că nu fac rău. Important e să se oprească persoana respectivă la cantități mici de bere. Oricum, alcoolul consumat pe căldură accentuează deshidratarea.

Și e nevoie de și mai multă apă ca el să fie eliminat din organism, pentru că organismul nostru îl percepe ca pe un lichid care trebuie eliminat. Berea, dar cu atât mai mult vinul sau alcoolul cu mai multe grade.

Așa încât, cantitatea de apă pe care trebuie să o consumăm după bere sau după vin este mai mare. Se poate bea bere, dar în cantități mici”, a explicat dr. Diana Cimpoeșu, coordonat UPU SMURD Iași pentru adevarul.ro

Singurul lichid care hidratează este, bineînțele, apa.

Sursă foto principal: jrnalulprahovean.ro

Donaris 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 pe 90 Costache