930 x122 grota rece

bere

Berea consumată pe caniculă

Berea consumată pe caniculă, pericol pentru sănătate!

Berea consumată pe caniculă poate fi un adevărat pericol pentru sănătate, avertizează medicii.

Citiți și: S-a aprobat! Salarii mai mari cu 20% pentru acești angajați

Deși avem impresia că o bere rece ne hidratează într-o zi toridă de vară, specialiștii susțin că se întâmplă chiar opusul.

În general, alcoolul consumat pe căldură accentuează deshidratarea. În această categorie intră și berea, desigur.

Citiți și: Situație halucinantă! Uite medicii, nu-s medicii! Ce se întâmplă cu ATI-ul de la Județean

Cantitățile mici de bere să zicem că nu fac rău. Important e să se oprească persoana respectivă la cantități mici de bere. Oricum, alcoolul consumat pe căldură accentuează deshidratarea.

Și e nevoie de și mai multă apă ca el să fie eliminat din organism, pentru că organismul nostru îl percepe ca pe un lichid care trebuie eliminat. Berea, dar cu atât mai mult vinul sau alcoolul cu mai multe grade.

Așa încât, cantitatea de apă pe care trebuie să o consumăm după bere sau după vin este mai mare. Se poate bea bere, dar în cantități mici”, a explicat dr. Diana Cimpoeșu, coordonat UPU SMURD Iași pentru adevarul.ro

Singurul lichid care hidratează este, bineînțele, apa.

Sursă foto principal: jrnalulprahovean.ro

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3