930 x122 grota rece

dn 7

Big Brother pe DN 7!

Ministerul de Interne anunță că dorește să monteze 600 de camere fixe și mobile pentru monitorizarea traficului pe trei dintre cele mai circulate artere rutiere din România, notează Profit.ro.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

Vor fi implementate mai multe proiecte.

Proiectele vizează o paletă largă de acțiuni – operaționalizarea unui sistem de camere mobile și fixe de monitorizare a traficului, in număr de aproximativ 600, pe trei dintre cele mai aglomerate artere naționale (DN1, DN7 (Pitești – Sibiu) și A2), achiziția de autospeciale de politie, achiziția a două elicoptere de monitorizare si gestionare a traficului și a unei caravane educaționale.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Conform ministerului, datele Comisiei Europene arată că în perioada 2010-2020, România s-a situat pe ultimul loc la nivelul Uniunii Europene în ceea ce privește siguranța rutieră, iar în conformitate cu datele statistice Eurostat, aferente anului 2021, țara noastră a înregistrat 93 decese/1 milion de locuitori, context în care s-a menținut pe primele locuri la acest indicator în clasamentul statelor europene.

Foto descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90