930×122 CAPRA 5

accident Moșoaia

    BLOCAŢI O ORĂ ÎN TRAFIC: „VORBESC OAMENII CĂ E CEVA GRAV”

    UPDATE: „Din primele cercetări efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că, un bărbat de 46 de ani, din Moșoaia, care conducea un autoturism pe DN 67B, din direcția Pitești către Poiana Lacului, nu ar fi adaptat viteza într-o curbă periculoasă la stânga, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, părăsind partea carosabila și intrând în coliziune cu un autoturism staționat pe un pod. În urma accidentului, șoferul primului autoturism și o femeie de 67 de ani, din Moșoaia, pasageră în autoturismul staționat, au fost răniți și transportați la o unitate medicală, în vederea acordării îngrijirilor de specialitate. Conducătorul autoturismului nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, însă i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, sunt precizările oficiale primite de la IPJ Argeş.

    Citiți și: Update: Accident la Moşoaia. Şoferul de 39 de ani avea permisul suspendat

    Ieri seară, în jurul orei 21, mai mulţi cititori epitesti.ro ne-au sesizat cu privire la un blocaj de durată în trafic, pe DN 67B – Calea Drăgăşani. După 30 de minute în care oamenii au aşteptat nedumeriţi, cei din coadă neavând habar ce se întâmplă, mai mulţi şoferi şi-au pierdut răbdarea şi au început să dea claxoane sperând că astfel coloana va avansa.

    „Vorbesc oamenii că e ceva grav, la intrarea în Moşoaia după pădure. Trec într-una maşini de poliţie, motociclete… Au început şoferii să sune de nervi. Spun cei din faţă că stau de o oră înainte să fi apărut noi”, ne-a transmis o şoferiţă.

    Am luat legătura cu IPJ Argeş şi am aflat că traficul a fost blocat din pricina unui accident rutier cu victime.

    „DN 67B, Moșoaia, accident cu 2 autoturisme, trei persoane au fost preluate de echipajele medicale. Polițiștii Serviciului Rutier Argeș sunt la fața locului, pentru efectuarea cât mai rapidă a cercetărilor și degajarea părții carosabile, în vederea reluării traficului rutier. Din primele verificări, un autoturism ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism, care se afla staționat, în acesta aflându-se doi ocupanți. Atât conducătorul primului autoturism, cât și cei doi ocupanți ai celui de-al doilea autoturism, care se afla parcat, au fost răniți”, ne-au precizat poliţiştii.

    Șoferul din al doilea autoturism nu a putut fi testat, în schimb i-au fost recoltate probe biologice.

    (Foto: descriptiv)

    [555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3