EcoMoto 930×122

viteza excesiva

BMW luat de RADAR cu 138 km/h, în limită de 50

În cursul zilei de ieri, 22 septembrie, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au depistat un bărbat de 28 de ani, din Câmpulung, care conducea cu viteză excesivă.

Citiți și: Șoferii n-au știut ce ,,i-a lovit”: Aproape 3000 de sancțiuni în timp record

Tânărul se afla la volanul un autoturism marca BMW, pe DN 73, pe raza localității Schitu Golești, si a fost înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 138 km/h.

În urma celor constatate, bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, iar permisul de conducere a fost reținut, în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

Citiți și: Pitești. Șoferiță de peste 50 de ani, spaima șoselelor! A călcat accelerația până la podea

De asemenea, tot polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au depistat un alt bărbat de 38 de ani, din Berevoești, care conducea cu viteză excesivă tot pe DN 73, pe raza localității Schitu Golești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 125 km/h.

Și în cazul acesta bărbatul s-a ales cu permisul de conducere reținut și cu amendă contravențională.

În urma abaterilor constatate, în ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti au aplicat 186 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 50.000 de lei.

Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 14 permise de conducere și au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.

Foto descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90