EcoMoto 930×122

AuroDetailing

BMW X6, cum nu știați că se poate face: I-N-C-R-E-D-I-B-I-L

BMW X6, cum nu știați că se poate face: I-N-C-R-E-D-I-B-I-L

Citiți și: Mazda CX5: Efectele protecției ceramice Crystal Serum Ultra după 1 an

AuroDetailing, lider în industria de îngrijire auto, a inaugurat recent un nou spațiu în Pitești.

 

Citiți și: Bolid BMW X7 de vis! Arată incredibil!

Atelierul este recunoscut pentru utilizarea produselor de top în curățarea și protecția atât a interiorului, cât și a exteriorului mașinilor.

Echipa AuroDetailing a ales să folosească substanțe de curățare avansate, folie PPF (Paint Protection Film) și protecții ceramice de ultimă generație, oferind un nivel de protecție și strălucire care depășește așteptările chiar și ale celor mai exigenți clienți.

Aceste produse nu doar că mențin aspectul estetic al mașinii, dar garantează și conservarea finisajelor moderne și delicate.

BMW X6, cum nu știați că se poate face: I-N-C-R-E-D-I-B-I-L

Cu o experiență de peste șapte ani și peste 3000 de clienți mulțumiți, AuroDetailing continuă să fie un punct de referință pe piața de detailing auto, oferind soluții personalizate pentru fiecare vehicul.

În 2024, clienții sunt invitați să descopere noile facilități ale atelierului, situat pe strada Căpitan Ion Cuțui, numărul 13, în Pitești.

Recent, AuroDetailing a demonstrat măiestria sa printr-un proiect de excepție: un super BMW X6, transformat total cu ajutorul unei folii PPF mate.

 

Această transformare nu numai că a schimbat aspectul mașinii din lucios în mat, dar a adăugat și multiple straturi de protecție împotriva sablării, ciobiturilor și zgârieturilor.

Caracteristicile foliei aplicate includ:

– Grosime de peste 170 microni;

– Proprietăți de autovindecare;

– Protecție împotriva loviturilor și zgârieturilor puternice;

– Rezistență la ciobituri și sablare;

– Protecție împotriva abraziunii, ploilor acide și razelor UV;

– Proprietăți hidrofobe și hidrofuge.

Pentru mai multe detalii și programări, clienții sunt rugați să contacteze AuroDetailing la numărul de telefon 0786 767 367.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90