EcoMoto 930×122

accident

Bolid Mercedes, praf! Puști de 19 ani, mort! Șoferul este în stare gravă!

Update, 08:27

În primă fază, autoritățile au transmis că pasagerul în stare gravă, căruia i se făceau manevre de resuscitare, ar fi avut vârsta de 21 de ani.

Citiți și: Impact deosebit de grav lângă Pitești! Intervenție de urgență!

Ulterior, revenind asupra informațiilor, care se succedau în timp real, autoritățile au transmis că tânărul avea doar 19 ani.

Bolid Mercedes, praf! Puști de 19 ani, mort! Șoferul este în stare gravă!

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Update, ora 23.00.

 

Mașina, un bolid Mercedes este zob! O roată a sărit, o parte din motor aruncat pe jos!

 

 

Acesta este tânărul care a murit în accident! Avea doar 19 ani și se numea C.A din  Topoloveni

Argeș. Un tânar de 19 de ani a murit, altul în stare gravă! Accident deosebit de grav!

Update ora 22.10

Din păcate tânărul cu vârsta de 19 de ani (aproximativ) a murit în ciuda manevrelor de resuscitare care i-au fost făcure zeci de minute de câtre medicii SMURD.

Update, ora 21.15. Accident deosebit de grav în Argeș. O victimă se zbate între viața și moarte!

I se fac manevre de resuscitare!

Argeș. Accident deosebit de grav, cu victime încarcerate!

Update, ora 21:05:

Din primele informații, autoturismul a intrat într-un pom de pe marginea drumului după care a retezat un stâlp de electricitate și s-a răsturnat!

Autoturismul în care se află cele două victime a fost găsit răsturnat, în afara părții carosabile. În sprijin se va deplasa și un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă.

Știrea inițială: Un accident rutier s-a produs între două autoturisme pe raza localității Dobrești.

Două persoane ar fi încarcerate.

Pompierii intervin cu o autospecială, o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, alături de o ambulanță SAJ.

Sursă LIVE: Facebook/PiteȘtiri

NOR CURIER 555×222

Comentarii

8 comentarii

  • Andrei spune:

    Asta este prostia parintintilor care aleargă disperați zi și noapte sa facă bani și uita de copii,crezând ca dacă le oferă bani și o mașina scumpă au făcut tot pt copii. Încercați sa va Ocupați de educația lor și de școala. Ați ajuns sa va cumpărați proprii copii cu bani. Vai de țara asta

  • Adrian spune:

    Tu stii macar ce sa intamplat acolo de vorbesti ..

  • Mihai spune:

    Andrei, dacă nu cunoști situația, nu comenta aiurea, lasă frustrările deoparte și mai bine spune, Doamne fereste și Dumnezeu sa-l ierte ! Băiatul de 19 ani se afla pe locul pasagerului. Pentru cultura ta generală, șoferul este om de afaceri, băiatul decedat avea studii, amandoi foarte educați, nu-ți face griji! Țara e frumoasa, oamenii ca tine o strică !

  • Marius spune:

    Putina educație școala plătită sau cu șpăgi și bani cât mai mulți așa își cresc marii bogătași copii. Problema e ca distrug și alții copii care mai sunt normali. Unii părinți dacă le oferă bani le oferă tot poate ii văd sau stau de vb cu ei odată pe luna dar totul se rezuma la bani. Sa vedem ce o sa fie de noua generație care provin numai din familii divorțate. O țara de needucați care nu respecta nimic din cauza politicienilor analfabeți

  • pccpc spune:

    Si cum ai ajuns la concluzia ca i a dat maica-sa masina asta? ai verificat tu istoricul lui? poate a muncit de la 15 ani pentru ea. Trateaza-ti frustrarile la psiholog.

  • Rodica S spune:

    Doi prosti ! Aia nu e masina, e avion ! Aveau brevet de pilotare avion ?

  • Andrei spune:

    Oamenii deștepți și cu școala care au muncit pe bani nu merg cu viteza și au simt de răspundere. Probabil și dacă iti trimiți prietena sau soția la produs tot munca e. Baiatul de 19 ani a murit din cauza unui idiot. Nu cunosc persoanele și nu acuz vb la general. Frustrări nu am ca am și eu aceeași mașina dar știu sa merg cu ea

  • Paul spune:

    Nu confundați studiile cu educația care ar trebui dată de părinți!Iar asta nu costă bani cum costă mașinile,hainele de firmă etc.În goana după lux și fală,bunul simț,modestia,măsura,dispar și de acolo încep tragediile!Iar dacă cineva are o vârstă nu înseamnă neapărat că este și educat!Dumnezeu a îngăduit acest rău pentru ca cei responsabili de educația care nu au dat-o în goana după bani,să reflecteze,să se schimbe și mai ales să-și asume acest rău!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90